Island – dag tre

12.08.2017 / 2017, Island

Denne bloggposten kommer litt på etterskudd, ettersom vi har sovet i telt de siste par nettene, og wi-fi derfor har vært fraværende og dekningen til telefonen har vært ikke-eksisterende. DIGG. Neida. Joda.

På torsdag kjørte vi hvert fall sørover, og første pitstopp var på Þjóðvegur, etterfulgt av Egilsstaðir for påfyllat mat, drikke og bensin.

Stuðlabergsfoss og Hengifoss var neste destinasjon, og selv om sistnevnte skuffet litt, var førstnevnte virkelig noe for seg selv.

På vei til Stokksnes (der vi hadde planlagt å sove for natten), bestemte Krissi at vi skulle ta en snarvei…vi måtte derfor bytte sjåfør etter en stund, for mens enkelte synes dette var mega-super-duper-spennende, var noen andre derimot litt mer skeptisk for å havne utenfor veien. HEHE. Det var fint å være passasjer også da, med den utsikten og hjertet i halsen.

Vi kom frem til Stokksnes til slutt, og selv om vi (overraskende) måtte betale oss inn på stranden, var vi SÅ heldige å få lov til å slå opp telt. Det er visst ikke lov, men dama bak kassen sa det så ut som om vi hadde så inderlig lyst, så da kunne hun ikke si nei, og ga oss lov uansett. WII!

OG for en opplevelse det ble når kveldssola kom frem da!

NO COMMENTS

|