back

2412

Kom inn døra hjemme for noen timer siden..så nå sitter jeg egentlig bare og ser gjennom alle bildene og smiler for meg selv. Oppsummert har jeg hatt en SÅ fin tur! Jeg som reiseplanlegger må jo legge til at den har vært veldig innholdsrik og variert, og mye mer gøy enn en av disse kjedelige og langtekkelige Gran Canaria feriene enkelte drar på for kun å slikke sol. I ettertid kunne jeg jo imidertid tenkt meg til at vi kunne ha vært foruten noen av opplevelsene da:

1. Avsvimelsen til pappa på flyet. Han falt rett og slett om i midtgangen. Både flyvert(inner) og passasjerer oppdaget han da, så alt gikk bra, men det var jo ikke noe ideell start på ferien akkurat.

2. Guiden vår i Guilin. Tror helt ærlig han var mer interesert i pengene våre enn i å gjøre en god jobb, som jo påvirket vår opplevelse av stedet. Det toppet seg jo når vi skulle spise “lunsj”, for vi fikk så lite mat at selv ikke jeg var mett engang.

3.  Svindling på flyplassen. Noen stoppet oss rett før taxikøen og spurte om vi trengte taxi, og naiv som vi var fulgte vi personen helt til vi kom ned i en garasje. Skulle jo egentlig bare ha stoppet der og da, men en kombinasjon av tretthet og dårlig dømmekraft førte til at vi satt oss inn i bilen i 110km/h uten bilbelte og i tillegg betalte blodpris. Aldri igjen (selv om vi faktisk kom frem til slutt).

MEN til tross for dette har det jo vært mange fine opplevelser, men JA, vi har møtt på noen utfordringer også..

NO COMMENTS

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *