#bestnine

18 000 ganger takk til DERE!

NO COMMENTS

fjorårets nyttårsaften

Fyrverkeri, god mat og bra folk er en bra kombo, så vi kjører like godt samme oppskrift i år også. Gjett om jeg GLEDER meg da??????????

2 COMMENTS

ANDØYA photo diary

Hadde helt glemt av å poste disse fra oktober..Forhåpentligvis er jeg tilbake på øya allerede i februar!!!!!!

4 COMMENTS

god jul

Forsøk nr. 2048712904701. Hvem skulle trodd det var så vanskelig å få den til å sitte i ro liksom????? Haha! Ønsker dere alle ei fin jul.

1 COMMENT

ferie

Etter at jeg kom hjem for en uke siden, har jeg tilbragt mesteparten av tiden på jobb. MEN nå har jeg også fått ferie, så dere kan tenke dere hvor godt det skal bli! Her er noen bilder fra gårsdagens siste innspurt på juleshoppingen:

Startet dagen likesågodt på cafe med gjensynsglede, gaver OG baconcheeseburger.

Noen hadde imidertid helt glemt av hvordan det er å være på cafe med meg..(og var ikke i bildehumør).

Mens andre bare smilte, og så bare dødsbra ut så klart.

God jul da dere!

NO COMMENTS

refleksjon

Tilbakeblikk til da jeg var på rypejakt med pappa i høst. Vi gikk og gikk og gikk og gikk og gikk og gikk…i fem lange timer før vi omsider så én fugl. Gjett om det var stas da?!? Det gjorde liksom alle timene på myrene verdt det.

2 COMMENTS

growing separately without growing apart

Noe av det beste med jula må jo (uten tvil) være dette:Jeg får endelig møte vennene mine igjen etter et halvt/helt år, og det er ikke noe som å catche up med menneskene som av og til kjenner deg bedre enn deg selv.

NO COMMENTS

back home

Landet i Bodø en og halv time etter planen på fredagskvelden, men HERLIGHET så digg det var å komme hjem. Nå gleder jeg meg bare til julaften (og maten) OG til at det snart skal begynne å bli litt lysere igjen OG til å møte de fine venninnene mine igjen. JA jeg har mye bra å se fram til!

1 COMMENT

farewell

Hadet Tromsø! Har hatt et utrolig lærerikt semester, og jeg kan med hånden på hjertet si at jeg har lært noe nytt hver eneste dag (både om meg selv og fagene mine). Det har ikke blitt mye tid til å se serier og filmer akkurat. Takk til alle som har tatt seg tid, og ikke minst har hatt tålmodighet nok, til å hjelp meg. Tror ikke alltid det har vært så enkelt, så det setter jeg virkelig pris på. På et tidspunkt lurte jeg litt på om jeg i det hele tatt greide å gjennomføre, men det er jo i motbakker det tross alt går oppover, OG fremover!

1 COMMENT

ferdig

Jeg tror ikke det har gått helt opp for meg ennå at JEG ER FERDIG MED EKSAMENE MINE FOR I ÅR! Fire eksamener er overstått, og i går etter at jeg hadde gjennomført den siste var jeg faktisk så glad at jeg fant meg selv smile til randoms på bussen, biler, trær, dyr, bygninger, folk på gata (hahaha ja dere skjønnner tegninga). Føles hvert fall ut som om at 10kg er løftet av skuldrene mine; OG ikke nok med det, i dag skal jeg hjem!

NO COMMENTS

North Wine and Spirits

Noen av de kuleste damene jeg vet om, er disse to bak North Wine and Spirits, som har skapt sine egen cocktails fra scratch. Det var derfor sykt kult å få lov til å ta bilder av dem tidligere i høst. Enda kulere er det jo når jeg ser bildene plutselig dukke opp på trykk i forskjellige medium hihi!

1 COMMENT

mørketidslys


Tenk at det er når det er mørketid at en får se det fineste lyset på himmelen.

3 COMMENTS

after midnight work

Vet ikke helt hvorfor, men så snart klokka passerer 2 om natta så slår liksom kreativiteten min til. Denne gangen fant jeg hvert fall ut at jeg skulle begynne å kode igjen (etter 3 år) og gjorde derfor noen små endringer på designet mitt. Tror jeg liker det bedre nå, men jeg er fortsatt ikke helt fornøyd. Må fikse noen småting. Det føles uansett godt med litt forandring i blant.

Jaja, nok gøy for denne gang. Nå er det kveld.

NO COMMENTS

three-quarters

Gjennomførte min tredje eksamen i dag, så nå har jeg bare én igjen før jeg skal hjem til DETTE:

Og DETTE:

Og selvfølgelig, DETTE:

Det inkluderer altså ikke eksamensstress, oppvarmet mat og 5-timers netter med søvn. Gjett om det skal bli DIGG.

2 COMMENTS

update

Jeg lever ennå! Har bare viet all tiden min til eksamenslesing i det siste, så etter 10-15 timer med lesing har jeg rett og slett ikke overskudd til å logge på verden. Da er det bare strake veien til senga haha! Jeg fikk unnagjort eksamen nummer to i dag da, så nå er jeg hvert fall halvveis. Kjenner at jeg gleder meg helt sinnsykt til ferie nå!

3368 3369

Jaja, i dag skal jeg hvert fall prøve å få mer enn 5 timer søvn..det var jo sjakk VM i natt, aka det kunne jeg ikke få glipp av HEHE.

3 COMMENTS