PART II

Flere bilder av min fantastisk fine hjemby #Bodøpatriot.

NO COMMENTS

about that light

En storslagen soloppgang i Bodø.

7 COMMENTS

instagram galore

Får så mange fine kommentarer og tilbakemeldinger på Insta (og på bloggen) at jeg bare blir rød i kinnene og smiler fra øre til øre. Takk – virkelig!

@frida_xiang

NO COMMENTS

throwback: first illustration

I dag bestemte jeg meg for å grave frem mitt aller første verk i Illustrator fra 2011. Ikke noe wow akkurat, men jeg liker det. Det er så simpelt, og fargepaletten behagelig. Skjønner ikke helt hvorfor jeg i det hele tatt sluttet å tegne. Jaja, det er jo aldri for sent å starte igjen, selv om det faktisk begynner å bli 6 år siden sist…Vi får se!

NO COMMENTS

Andøya

Har bestilt meg billetter til Andøya igjen, så nå blir det ny tur om en måned! GLEDER meg. Bare se hvor utrolig fint det er da:

2 COMMENTS

++

Enda noen bilder fra enda en skitur.

NO COMMENTS

skiing

Disse ble tatt for et par uker siden, så tror nesten jeg må fortsette å ta meg noen turer før snøen skal regne bort. Av og til føles det bare så himla fint å dra ut, sette på musikk og tømme hodet for tanker.

2 COMMENTS

places

Tromsø-Mosjøen-Tromsø-Bodø-Mosjøen-Tromsø – helt klart verdt å besøke!

NO COMMENTS

out

Jeg er ikke noe spesielt flink på ski, men jeg har så lyst til å lære meg å skøyte, så denne uken har jeg faktisk vært ute i løypene 3-4 ganger. Kjenner at jeg er passe støl nå for å si det sånn, men det er kanskje ikke så rart da jeg har brukt muskler jeg ikke visste jeg hadde engang. Haha.

NO COMMENTS

Hovdsundet

En bra, om ikke den beste, bildeturen til Hovdsundet fra i fjor med disse to.

Og dette er altså meg..som skal taes fotografers. Og da må håret ligge ordentlig lol.

Liksom fram og bak.

Haha. Ikke alltid like enkelt med langt hår…Når det blåser blir det liksom de flokene, og på morgenen er det bare et kråkereir. MEN nå har jeg faktisk klipt meg (kortere!!!) siden i fjor så vi får se hvordan det går nå da.

STORT smil og ønske om en god helg fra meg!

NO COMMENTS

by night

2 COMMENTS

midnattsol

På lørdag er det soldagen, altså den dagen sola kommer tilbake etter mørketiden, og jeg kjenner det skal bli digg! Om ikke så alt for lenge så har vi til og med sol hele dagen yayh. Her er et tilbakeblikk fra fjorårets midnattsoltur med mamma.

4 COMMENTS

sparklers

Fikk endelig disse to til å stille opp på noen bilder (igjen) HEHE.

NO COMMENTS

this weekend

I helgen var mamma, tante og onkel i Tromsø, så da ble det cafébesøk, tur til Fløya med Fjellheisen og visitt på Polaria museum. Med andre ord en veldig koselig helg.

NO COMMENTS

I ferien har jeg…

… møtt Khaleesi igjen. Egentlig var jeg ikke så begeisret da jeg først fikk vite at familien min hadde kjøpt seg hund for 1 og et halvt år siden, ettersom de kjøpte den mens jeg var på ferie, men jeg må jo innrømme at selv jeg ikke IKKE kan bli glad i en slik søtnos.

…møtt venninnene mine igjen. Det beste med disse menneskene er at vi skravler like høyt og like mye som alltid. Tror til og med vi kjenner hverandre litt bedre enn oss selv noen gang.

…spist helt sinnsykt god mat! Kokkeleringen min på hybelen er ikke så mye å skryte av sammenlignet med pappas pinnekjøtt liksom.

…fotografert! Ikke så mye som jeg egentlig hadde tenkt, men jaja. Litt er bedre enn ingenting.

…feiret nyttårsaften med familie, venner og egentlig bare sett på megafint fyrverkeri.

Ja noen ble kanskje litt lei denne konstante bildetakingen. HEHE.

…gitt bort en “hjemmelaget” julegave. Synes det er litt synd at jeg ikke har gjort dette tidligere. Minner er jo gull verdt!

…dratt på hyttetur! Utrolig godt med en pause fra sivilisasjonen i blant, spesielt når du er i bra selskap.

Uheldigvis var været litt dårlig, så vi måtte grille pølsene våre i ovnen inne i stedet. Haha! Smakte bra digg uansett da.

Som i alle andre ferier, har jeg jobbet en del, men slik listet her har det nå blitt tid til kos også. Nå er jeg tilbake i Tromsø igjen, og må vel si meg klar til å ta fatt på det nye semesteret!

NO COMMENTS