+

Enda noen bilder fra dette flotte stedet.

4 COMMENTS

SUN(!)day

Det er ikke hver dag du blir invitert med på tur for å teste drone med disse to, så sånt kan en jo ikke akkurat si nei til. Og siden jeg er meg, måtte jeg jo ha med kamera, og det kunne jo ikke akkurat de si nei til heller HEHE.

ELSKER når lyset filtreres på denne måten.

Takk for en superfin dag (OG for min første tur på Kvaløya faktisk)!

NO COMMENTS

still the coolest thing ever

Blir fortsatt våt i øyekroken når dette skjer, så hvis det er noen flere som bruker bildene mine som bakgrunnsbilde/reposter på Instagram, værsåsnilll og si i fra eller tag meg! Det gjør virkelig dagen min.

NO COMMENTS

INSTAGRAM

@frida_xiang

Takk for at dere liker og kommenterer og liker litt mer og bare gjør hverdagen min litt bedre enn den allerede er.

NO COMMENTS

de små tingene

Av og til graver jeg meg selv ned i negative tanker og føler meg plutselig skikkelig nedfor…SÅ da er det viktig å ta frem de små gledene i livet, for JA jeg tror de små tingene kan utgjøre de store.

– Jeg fikk denne fine rosen helt uventet av venninnen min, Maria, og ble så glad! Jeg har aldri fått rose før.

– Ingrid var så grei og stilte opp som modell og turvenn på nordlysjakt for noen kvelder siden. Aurora skuffet ikke nei.

– Kjøpte meg rødvin. Bare fordi jeg ville.

– Det er bare én måned til påske, og da skal jeg til Bodø igjen. (Hvis jeg ikke spontanbestiller meg en tur tidligere da. Gjorde nesten det i dag..)

NO COMMENTS

Aurora og Ingrid

Dro ut med Ingrid for å fotografere for et par kvelder siden. Svært nøgd med resultatet (og modellen) ja.

NO COMMENTS

Andøya photo diary

For en uforglemmelig (kald) helg det var! Skal helt klart på nytt besøk når det blir varmere for å gå på tur og så klart fotografere enda mer (med kamera OG drone)! Målet er jo å få tillatelse (og økonomi) til å kunne bygge ei hytte der, sånn at jeg alltid bare kan ta meg en svipptur dit om jeg føler for det HIHI.

3 COMMENTS

gjensynsglede

I dag kom mamma (men uheldigvis ingen Khaleesi…..) på besøk til meg i Tromsø i noen timer, og herlighet SÅ godt det var og sees igjen selv om det bare var for en liten stund. Bare en måned til neste gang da..

NO COMMENTS

070317

Dagen i dag startet egentlig veldig bra, ettersom jeg ENDELIG greide å bestå et nytt nivå i drone-fly-faget vårt. For de som lurer så gjør jeg det ikke så skarpt i dette faget, og henger laaaaangt bak de andre. Jeg har liksom til og med fått ekstra fly-tid av lærererne fordi jeg er elendig, MEN i dag gikk det altså ikke så værst og jeg er faktisk klar for neste nivå!

Gleden min opplevde derimot en helomvending da jeg senere var så uheldig på innebandy(!!!) trening at jeg selvfølgelig klarte å rippe opp i en gammel skade i skulderen:((((( Så nå knasker jeg egentlig bare voltarol og synes synd på meg selv, og har derfor bestemt meg for å ta tidlig kveld slik at denne dagen skal gå over raskere (haha logisk ikke sant????). God natt da!

NO COMMENTS

sneak peek

Photo diary fra Andøya kommer om ikke alt for lenge. Gleder meg til å vise dere!

2 COMMENTS

PART II

Enda ett bilde fra studentlivet i Tromsø..og gjett hva?? Det kommer flere!!!

1 COMMENT

INSTAGRAM

Kan følges på Instagram @frida_xiang for flere oppdateringer.

NO COMMENTS

student life

Og sånn ser det ut å være student i Tromsø for tiden!!!!!!

NO COMMENTS

Hovdsundet

Tusen takk til disse fine menneske for en fin tur til Hovdsundet da jeg var hjemme i Bodø for noen uker tilbake. Ekstra takk fordi de stiller opp på bilder og lar meg poste HEHE.

NO COMMENTS