snapshots

1. Siste dag på universitet for semesteret.

2. Droneinnkjøpet (<333333333).

3. Når jeg var på roadtrip med Simen for å teste nydronen, måtte vi stoppe KUN fordi jeg skulle ta dette bildet. HEHE.

4. Midnattsola i Tromsø.

5. Når jeg sier hopp, hopper hvert fall Krissi. HIHI<3

NO COMMENTS

Kristine

Min flotte venninne!

NO COMMENTS

Steigen photo diary

På tirsdagsmorgenen fikk jeg bekreftet hvorfor det er 10 år siden jeg var i hurtigbåt sist. Jeg lå i horisontalen i over én time og lurte på når verden skulle slutte å gynge, og tenkte at det kanskje var likegreit at jeg ikke rakk frokost, ettersom den sannsynligvis bare hadde kommet i retur…Jeg kom omsider frem da, og Krissi hentet meg ikke bare på kaia, men fikset også skikkelig digg nudlefrokost (<3) før vi la ut på tur til Skarbua. Snakk om at dagen fikk en helomvendig da!

Det gode været forsvant dessverre i takt med høydemeterne…

Vi fant frem i tåka da, og godt var det!

På vei ned lettet det, og kvelden ble avsluttet med en flott solnedgang.

Takk for en veldig fin tur!

2 COMMENTS

forrige ukes tur til Fløya/Fjellheisen

Jeg trodde egentlig at å overtale noen til å bli med kl 22 for å gå på tur skulle bli en vanskelig oppgave, men der tok jeg visst feil! Fikk ja på flekken, så da var det bare å lade batteriet til kamera, ta på seg tursko og komme seg ut. Kule bilder og midnattsol ble det jo også.

NO COMMENTS

første flytur

Før jeg reiste fra Tromsø, var jeg så heldig å få bli med Simen på en dronetur for å teste mitt nyeste innkjøp. Det hadde egentlig regnet hele dagen, men heldigvis for oss så lettet det på kvelden, og vi fikk kjempefine forhold.

Ooooog her er bildene fra lufta:

Gjett om det var noen som var bra fornøyd da??????!?!?!

2 COMMENTS

new drone

Mottok min nyeste drone for en uke siden i posten, og bare se så fin den er!!!!!!!!!!! Skal vise dere resultatet fra et par flygeturer snart snart snart.

3 COMMENTS

i Steigen

Trappet inn døra hjemme i Bodø i halv elleve tiden på mandagskvelden. Jeg var egentlig passe ferdig etter nesten seks timer på flyplassen pga. av flere forsinkelser og kansellering av fly, men det ble ikke noe tid til å slappe av. Tirsdagsmorgenen skulle jeg opp 06.00 for å rekke første hurtigbåt til Steigen for å besøke Krissi (aka venninnen min som alltid stiller opp for på bilder og alltid ser dødsbra ut), så det var bare å begynne og ompakke med en gang.

Når hun OG jeg tilfeldigvis har fri samtidig, er det jo obligatorisk å komme på besøk en tur! Selv om visitten ble nokså kort denne gangen, var det nå hvert fall utrolig godt å se hverandre igjen. Vi gikk en tur til Skarbua, også tok jeg en del (drone)bilder fra turen som jeg forhåpentligvis skal få postet i løpet av uka HIHI.

Nå er jeg tilbake i Bodø igjen, og skal etter planen være her helt til 4.juli. Da setter jeg kursen for Kristiansand faktisk.

NO COMMENTS

takk for denne gang

Jeg er snart på vei ut døra og på vei til flyplassen, for nå skal jeg endelig hjem! Tar med meg massevis av gode minner og nye bekjentskaper i kofferten, og jeg kan ikke annet enn innrømme at jeg kommer til å savne dette stedet og de tilhørende menneskene bittelitt. På gjensyn da Tromsø!

1 COMMENT

profilbildene

Noe av det gøyeste jeg vet, er når folk faktisk bruker bildene mine! H-A-T-E-R at mesteparten egentlig bare ligger og støver ned på harddisken….Så her er oppsammling av bildene som tatt i bruk på face det siste halvåret av (be)kjente og kjære:

Fine folk eller hva?? Jeg er hvert fall veldig fornøyd med modellene mine.

3 COMMENTS

Karine

Nye portretter tatt på vei til universitetet for noen uker siden. Tenk at hun greide å smile selv om vi hadde eksamener hengende over oss????? På dette tidspunktet var jeg så sliten av eksamener at jeg egentlig bare ville grave meg ned og forbli der til etter at stormen hadde lagt seg. HEHE. Heldigvis ferdig nå.

NO COMMENTS

update

Hei igjen!

Tror jeg startet alt for optimistisk i år da jeg tenkte at jeg skulle greie å blogge hver dag…MEN siste eksamen var over på mandag, og jeg har endelig FRI!?!!!?!??!! Skal jobbe en god del i sommer da, men jeg har også planlagt noen reiser som jeg gleder meg helt sinnsykt til. I tillegg skal jeg møte mange fine mennesker som det er alt for lenge siden jeg har sett, så det ser jeg virkelig frem til!

Innimellom alt dette skal jeg forsøke å fortsette å holde liv i bloggen. Har egentlig et elsk-hat forhold til bloggingen, men hver gang jeg vurderer å slutte, konkluderer jeg alltid med at det er ganske gøy å se tilbake i arkivet, også overbeviser jeg meg selv om at jeg skal fortsette litt til.

Avslutter denne unormalt lange tekstskrevne bloggposten med en liten recap (i bilder) av de siste månendene som jeg rett og slett ikke har hatt tid til prioritert å dokumentere skikkelig her:

I april var jeg hjemme i Bodø en tur, og det ble hyttetur, skiturer og sol!

For ikke å glemme en tur på Bryggerikaia for å spise en bedre middag:

Da jeg var tilbake i Tromsø igjen, kjørte vi på med grillkveld. Sykt digg.

Også var det hippiefest i studentkollektivet jeg bor i. Deltok ikke selv (da jeg var invitert i en bursdag den kvelden), men fikk snappet et representativt bilde likevel.

Mai-en gikk til bursdagsfeiring med jentene, og så begynte eksamenslesingen for fullt.

22!!

Men jeg tok meg selvfølgelig tid til å dra til Mosjøen en snartur for å feire bursdagent til mormor sammen med familien. Kos!

Helt på tampen av mai begynte det selvfølgelig å snø i Tromsø. Det måtte dokumenteres.

I juni, etter at tredje eksamen var gjennomført, var planen egentlig bare å dra ut og spise, men plutselig fant vi oss på et vors hos en kompis, og så vipps var vi alle på byen. En sykt gøy kveld når jeg tenker tilbake (til tross for at jeg på et tidspunkt hadde mistet både husnøkler og bankkort). Tenker i ettertid at det kanskje er like greit at jeg aldri er på ute på byen..

Etter episoden med snø, ble det plutselig fint vær, og det var derfor obligatorisk med masse masse masse is (og milkshake) innimellom all lesingen.

Tok meg til og med en tur med ei venninne til Prestvannet. Det var bra flott!

Etter siste eksamen var det tid for en skikkelig avslutningsgrillfest med massevis av fine mennesker. Tenk at ett år i Tromsø er over allerede. Tiden har jo gått så fort!!!

Skal som sagt ikke slutte å blogge helt ennå, så flere bilder blir det!

NO COMMENTS