night/day

2 COMMENTS

de siste ukene…

…har virkelig gått alt for raskt. Her om dagen fikk jeg plutselig varsel om eksamen, og forrige helg var det julebord. Misforstå meg rett: jeg er glad for at det snart er jul og ferie og god mat og gjensynsglede og alt der der, men jeg ser ikke akkurat frem til de fire ukene med eksamenspugging som jeg må gjennom først. Får trøste meg selv med at jeg har valgt det helt selv.

Sååå ettersom jeg på bloggfronten har vært helt rævva, her er en liten oppsummering fra de siste ukene:

– Planen en sen oktoberkveld var egentlig å dra på nordlysjakt med disse to, men når nordlyset aldri dukket opp, var det jo ikke så mye å gjøre. Noen fine motiv fikk jeg allikavel da.

– Siste helga i oktober var duket for Bodøtur. Der fikk jeg blant annet besøkt hytta…

…og gått en liten tur til Bringslifossen med min fine navnesøster Frida, og ellers bare hatt det topp!

– 8.november hadde denne dama bursdag, og siden hun har hatt lyst til å bli avbildet på bloggen skulle jeg egentlig gratulere henne og poste dette da. MEN det rakk jeg aldri, så får gjøre opp for meg nå da.

Inkluderer noen bonusbilder:

Ellers har det ikke skjedd så alt for mye annet enn skolerelaterte ting på denne fronten. MEN i neste uke får jeg meg faktisk en tur til Oslo for å jobbe som frivillig på dronekonferansen Unmanned Nordic Conference. Tror det kan bli bra!!! KOS DERE I HELGA DA ALLE SAMMEN.

2 COMMENTS

lego houses

Tromsø fra lufta!

NO COMMENTS

gopro snaps

Kom over disse bildene på GoPro kameraet fra da jeg var på reise i Kina for snart ett og et halvt år siden, og tenkte at de kanskje var gøy å dele. Det første bildet her er hvert fall av meg og min nyinkjøpte hatt. Jeg synes det ble for dumt og ikke kjøpe en slik i løpet av turen, men det var kanskje litt dumt å kjøpe den midt i reisen, da den helt klart ikke fikk plass i kofferten…Lite praktisk å reise fra sted til sted med, men fin var jeg vel da?????

Ingenting slår en virkelig flott soloppgang…selv om det er mye som slår og måtte våkne 05 for å rekke den.

“Bamboo raftig”. Gjett om det var noen som var litt redd for å plumpe utti da?

NO COMMENTS

nye portrettbilder

Knipset noen nye portettbilder av disse fine jentene i Oslo:

NO COMMENTS