Tromsø

Nå er jeg tilbake i denne vakre byen etter en langhelg i Bodø. Jeg hadde det megasuperduperfint hjemme, og fikk både gått på tur og møtt fine mennesker, så helga har jo ikke vært noe annet enn komplett! Nå venter imidlertid innleveringer og jobb, så det er ikke noe grunn til å ligge på latsiden lenger. Dessuten har jeg jo massevis av bilder som skal sees gjennom, slettes og redigeres. Gleder meg allerede masse til å vise dere!

2 COMMENTS

time out

De siste fire ukene har jeg for det meste vært på reisefot, først til Oslo, så Bodø, Bergen, og nå er jeg tilbake i Bodø igjen for noen dager før jeg reiser nordover til Tromsø igjen. Jeg er rett og slett litt sliten, og kjenner at det skal bli deilig å bare være hjemme. Så jeg har ingen andre planer enn å være med mennesker som får meg til å le og smile og spise masse god mat (som jeg ikke trenger å lage selv HEHE). Kanskje tar jeg meg et lang varmt bad også.

Kort tilbakeblikk til vakre Bergen og Tromsø:

Til dere som følger meg på Instagram, så vet dere at jeg har vært mye flinkere til å oppdatere der enn her, men planen er jo å legge ned litt innsats her også. Har allerede fått påpekt at jeg ikke har redigert bilder som ble tatt i januar, og at det er på tide å gjøre noe med det (!!!).

NO COMMENTS