Andøya photo diary

Helt klart høydepunktet fra i mars!

2 COMMENTS

Kristine

Nye portrettbilder av min favorittmodell.

NO COMMENTS

En litt uplanlagt påske

Det er mange ting i livet som bare skjer, helt uten at du har fått planlagt det skikkelig. For eksempel i påskeferien. Jeg hadde egentlig planlagt å opprettholde løpingen min annen hver dag, spise masse kvikklunsj, møte massevis av venner og fly drone og gå på ski hver eneste dag. Så da føles det jo litt kjipt når det ikke går helt etter planen (og må utsette alt). Jeg startet påsken på sofaen med helt tett nese, hostende, harkende og halvveis sovende. Jeg tror det er det som kalles å være syk, så jeg tenker at jeg skal planlegge å unngå det i fremtiden. Det var ikke noe særlig.

En annen uplanlagt hendelse oppsto forresten også her om dagen. En av litt mer alvorlig karakter. Mormor forlot denne verden, og da er det jo ikke akkurat slik at jeg kan omplanlegge hele hendelsen. Så nå ligger jeg her og skriver uten noe planlagt å si. Jeg synes bare det er vanskelig å finne de riktige ordene. Så la meg heller avslutte dette uplanlagte innlegget med et bilde jeg vet hun hadde satt pris på og takke for alle varme tanker som har blitt sendt denne veien i løpet av de siste ukene. Det setter jeg uendelig stor pris på.

NO COMMENTS

Bergen photo diary

Startet februar med å reise til Bergen for å holde (mitt første) fotokurs!!! Fikk også vandret litt rundt i byen, tatt banen opp til Fløyen og besøkt to av mine fine venninnner, så da skjønner dere sikkert at det ble ei veldig, veldig fin langhelg. Flere av disse i fremtiden!

NO COMMENTS

Påsketur

Avsluttet påsken med navnesøster Frida med ski på beina, kvikklunsj i sekken og deilig påskevær! Når jeg tenker over det i ettertid, burde jo egentlig hver dag vært som denne.

NO COMMENTS

Erlingbu

Før jeg forlot Bodø i påska, ble det sjokolade og skitur med (*drumroll*) Krissi! Og da måtte jeg jo så klart ta bilde rett etter at vi hadde startet skituren vår…

…mens vi gikk på ski…

…når det var på tide med en dronepause…

…når det var på tide å lande dronen…

…etter at jeg hadde landet dronen…

…og så klart når vi omsider kom frem til Erlingbu. Haha!

Takk for turen. Gleder meg allerede til neste!

2 COMMENTS

behind the scenes

Før påsken fikk jeg i fotooppdrag å fotografere for studiet mitt. Det var utfordrende og utrolig gøy, så jeg håper jeg får vist dere resultatet om ikke så alt for lenge!

NO COMMENTS

into the woods

For en dag dette var (og det bare for drøyt en uke siden)! Sånne må det bli flere av.

NO COMMENTS

Arendal photo diary

Nå er det nesten ett år siden jeg var i Arendal med Kristian, Karine, Espen og Freddie, men bedre sent enn aldri eller??????? Startet hvert fall turen med å besøke barndomshjemmet til Kristian, etterfulgt av båttur inn til sentrum (for å dra på polet).

En fin tur ble det nå hvert fall, og utsikten var jo ikke til å klage på! Neste morgen startet vi på McDonalds. Egentlig fordi det var Kristian sin bursdag og han ønsket McFlurry. Mest fordi jeg hadde sykt lyst til å spise på McDonalds. For de som ikke visste det, er altså den nordligste McDonalds’en i Trondheim (som vidt jeg vet?), så det er visst blitt et must med en gang jeg beveger meg sørover, haha!

Utpå ettermiddagen, etter en rask dukkert i havet, dro vi enda en tur innom sentrum.

Etterfulgt av enda et deilig grillmåltid.

Siste dag ble det litt sightseeing før vi kjørte inn til Kjevik og tok flyet hjemover igjen.

Koselig tur. Koselige folk!

NO COMMENTS

Andøya photo diary

Bilder fra oktober. Herlighet for en fin tur det var! Når jeg ankom ble jeg møtt av solnedgangen på Andenes, og dagen etter ble det tur til Måtinden med pappa og Khaleesi.

På vei til Måtind.

Rundet av helga med pappa på rypejakt. Historisk dårlig fangst (for en av oss), men jeg fikk hvert fall med meg et par blinkskudd fra turen.

Flott vær var det også.

Gleder meg allerede til høsten jeg, da blir det definitivt ny tur!

NO COMMENTS

Lagertømming

Jeg har lenge hatt liggende et helt lager av bilder fra de siste månedene (++++) som villt trenger å bli sett gjennom, så i går gjorde jeg et skikkelig tiltak og begynte vårrengjøringen. Halvparten av bildene er derfor nå blitt kastet i søpla, og restene får for øyeblikket en gjennomgang i Photoshop. Skjønner egentlig ikke hvordan det har greid å samle seg opp så mange bilder, men jeg mistenker jo at noen har ligget på latsiden i det siste..Jaja. Nå har jeg hvert fall nesten tømt lageret mitt, og tenkte å dele noe av det jeg beholdt (og som noen kanskje har sett på Instagram allerede?).

Den beste nyheten er jo at det kommer mer, og det inkluderer ikke en, ikke to, men hele TRE photo diaries(!!!). Det er med andre ord masse å glede seg til. I hvert fall så gjør jeg det.

NO COMMENTS

I det siste

Det er så lenge siden at jeg har blogget nå, så en oppsummering fra de siste månedene er vel på sin plass. Så jeg tenker at vi kan starte på begynnelsen.

Januar: Krissi kom på besøk, og jeg hadde den beste helgen i Tromsø på lenge. Jeg har hatt det skikkelig vanskelig med å føle meg som hjemme etter at jeg flyttet fra Bodø, og savnet etter min by har vært stort noen ganger. Derfor var det ekstra fint at noen hjemmefra kom hele veien hit. Sånt setter jeg veldig stor pris på!

Vi tok blant annet en tur opp Fjellheisen for å se på utsikta (akkurat i tide til den solnedgangen)!

Februar: Jeg reiste til Oslo på fotoseminar, Bodø for operatørkurs hos et dronefirma og Bergen for å holde et fotokurs, etterfulgt av en ny Bodøtur (fordi jeg trengte en pause). Det ble mye reising, men jeg fikk tid til en dronetur med June samt en skitur med min navnesøster Frida på tampen av måneden.

Vakre Bergen!

Ute på dronetur i minusgrader.

Og ut på skitur med denne gladlaksen så klart.

Mars: Andøya sto for tur, og jeg hadde det rett og slett topp! Jeg startet også i ny jobb som innholdsprodusent/designer, og har siden prøvd å finne kunsten å balansere tre forskjellige jobber. Ikke like enkelt hver uke, da det å være fulltidsstudent også krever tid og energi noen ganger. Men det er gøy likevel! Og jeg føler meg uendelig heldig og ydmyk som får jobbe med ting jeg synes er morsomt og trives med.

Jeg vet ikke helt om jeg kan kalle han sjef (?), men jeg har hvert fall sett på han som helt sjef etter at han var rå nok til å ansette noen han hadde funnet gjennom Instagram(!). Tenk om noen fortalte meg at jeg skulle få jobb for 5 år siden da jeg (med sterk overtaling fra min bestevenninne) opprettet Instagramkonto.

April: Påskeferien kom og fikk alt for fort, og jeg har smått begynt å spikre meg en plan for sommeren. Jeg vet ikke med dere, men jeg ser veldig, veldig, veldig frem til siste eksamen er avlagt allerede!

Vi snakkes igjen veldig snart!

2 COMMENTS