I det siste

Det er så lenge siden at jeg har blogget nå, så en oppsummering fra de siste månedene er vel på sin plass. Så jeg tenker at vi kan starte på begynnelsen.

Januar: Krissi kom på besøk, og jeg hadde den beste helgen i Tromsø på lenge. Jeg har hatt det skikkelig vanskelig med å føle meg som hjemme etter at jeg flyttet fra Bodø, og savnet etter min by har vært stort noen ganger. Derfor var det ekstra fint at noen hjemmefra kom hele veien hit. Sånt setter jeg veldig stor pris på!

Vi tok blant annet en tur opp Fjellheisen for å se på utsikta (akkurat i tide til den solnedgangen)!

Februar: Jeg reiste til Oslo på fotoseminar, Bodø for operatørkurs hos et dronefirma og Bergen for å holde et fotokurs, etterfulgt av en ny Bodøtur (fordi jeg trengte en pause). Det ble mye reising, men jeg fikk tid til en dronetur med June samt en skitur med min navnesøster Frida på tampen av måneden.

Vakre Bergen!

Ute på dronetur i minusgrader.

Og ut på skitur med denne gladlaksen så klart.

Mars: Andøya sto for tur, og jeg hadde det rett og slett topp! Jeg startet også i ny jobb som innholdsprodusent/designer, og har siden prøvd å finne kunsten å balansere tre forskjellige jobber. Ikke like enkelt hver uke, da det å være fulltidsstudent også krever tid og energi noen ganger. Men det er gøy likevel! Og jeg føler meg uendelig heldig og ydmyk som får jobbe med ting jeg synes er morsomt og trives med.

Jeg vet ikke helt om jeg kan kalle han sjef (?), men jeg har hvert fall sett på han som helt sjef etter at han var rå nok til å ansette noen han hadde funnet gjennom Instagram(!). Tenk om noen fortalte meg at jeg skulle få jobb for 5 år siden da jeg (med sterk overtaling fra min bestevenninne) opprettet Instagramkonto.

April: Påskeferien kom og fikk alt for fort, og jeg har smått begynt å spikre meg en plan for sommeren. Jeg vet ikke med dere, men jeg ser veldig, veldig, veldig frem til siste eksamen er avlagt allerede!

Vi snakkes igjen veldig snart!

2 COMMENTS

2 Replies to “I det siste”

  1. Så utrolig mange fine opplevelser du har hatt den siste tiden! Det er alltid en fryd og komme inn hit og se alle de flotte bildene du tar. Og gratulerer med ny jobb — det høres jo utrolig gøy ut! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *