Maria – del to

Enda flere portrettbilder av Maria med de fine høstfargene i bakgrunnen.

NO COMMENTS

Grøtfjord

2 stk sommerbilder. Tror jeg må tilbake til Grøtfjord i vinter å få tatt noen nordlysbilder, for det er så utrolig fint der! Ellers skal jeg faktisk reise hjem til helgen (for første gang dette semesteret), så det blir sinnsykt deilig. Ingenting er som å komme hjem til en hund som uler av glede hver gang jeg kommer inn døren, sove i senga mi, møte foreldrene mine og se venninnene mine igjen, oooooog være i nærheten av et kjøleskapet med mat (og helmelk!) HEHE. Vi snakkes!

NO COMMENTS

Karine

Ser ut som at jeg er on a roll når det kommer til portretter nå til dags. Tror det bare er å fortsette i dette tempoet ja! Dette er hvert fall Karine – studiepartner og en av mine favorittmennesker.

NO COMMENTS

Steigtind – del en

Den siste fjellturen før semesterstart i høst sammen med navnesøster Frida. Må bli flere slike turer i nær fremtid!

NO COMMENTS

The wedding

Helgas bryllup var definitvt the wedding! Kan skrive under på at jeg aldri har vært i et så varmt og koselig bryllup før. Bra folk + bra mat + bra underholdning må jo være en ganske bra kombinasjon da. Så la meg ta dere med fra starten av:

Gift! Til alle gjesters glede.

Brudeparet ble så plukket opp i denne bilen:

Og kjørt til Joker.

Og så videre til lokalet der det ble 3-retters og latterlig bra underholdning. Jeg lo så jeg gråt!

Brudevals ble det også:

Kort oppsummert: Det fineste bryllupet jeg var vært i noen gang. Så da kan jeg ikke gjøre annet enn ønske det vakre brudeparet all lykke og hell i fremtiden, og takke for en utrolig flott dag!

NO COMMENTS

Bindal

Brukte nesten hele gårdagen på å reise, så nå er jeg i Bindal(!) – en liten plass drøyt to timer i bil/båt fra Brønnøysund. Nå er det vel to år siden jeg var her sist, og da så det slikt ut:

Så det kan jo se ut som at noen koste seg litt for mye. Denne gangen er jeg her i anledning bryllup til (favorittparet mitt) Karoline og Lars, så jeg tror nok jeg kommer til å ha det minst like gøy denne gangen! Må bare komme meg i dusjen..Vi snakkes!

NO COMMENTS

August / September

Det er så mange fine ting som har skjedd i høst, og jeg kan ikke la være å smile litt når jeg tenker på hvor heldig jeg er. Klisjé, men sant!

1. Så denne høsten har jeg har fått reist masse! Hver eneste uke dette skolesemesteret faktisk. Så nå er jeg litt sliten av å stadig bo i en koffert, men jeg klager ikke altså. For jeg har fortsatt noen reiseuker igjen som jeg ser veldig, veldig frem til! Jeg skal blant annet i bryllup utenfor Brønnøysund til helga, også skal jeg forhåpentligvis hjem til Bodø en tur også.

2. I sommer fikk jeg sjansen til å være med som “second shooter” i et bryllup, og nå har jeg fått betalt også. Veldig gøy å få prøve ut noe helt nytt, spesielt når det går over all forventning!

3. Turen opp til Store blåmann – vakkert og helt rått!

4. Høstens aller største høydepunkt var likevel praksisen min hos NRK Luftfoto i Oslo! Sykt lærerikt. Sykt interessant. Og ikke minst: Sykt gøy! Her er noen bilder fra da jeg var ute i felt og snakket med en av NRKs kunder, ASKO, som hadde behov for å investere i droner.

NO COMMENTS

Maria – del en

Nye portrettbilder av Maria – som var så snill å stille opp på en sak (med venninnene sine) som jeg skrev i forbindelse med studentavisa.

NO COMMENTS

Blåvannet – del to

Ny bildeserie fra denne fantastiske plassen! Den er faktisk så flott at det kommer en del tre og fire også, men da i vineterdrakt. Gleder meg allerede til å vise dere.

4 COMMENTS

Klaus

Hadde helt glemt av å poste disse, men bedre sent enn aldri. Så la meg presentere enda en av mine 14 samboere som jeg bor med i kollektiv:

Klaus.

Han er en sånn gitarspillende fyr, som liker å trene og fotografere nordlys. Tror egentlig ikke han var sååå gira på å la meg avbilde han, men så er han så snill og lar meg få lov likevel. Hihi.

NO COMMENTS

høyde­punkt i sommer / høst

Hei igjen! Ser ut til at skole og jobb har tatt over gangske mye av tiden min i det siste, men nå som det har hopet seg opp med både klesvask og hybelkaniner, har jeg funnet en god (og ikke minst fornuftig) unnskyldning til å bruke tiden min på noe langt viktigere enn lesing. I kveld får jeg i tillegg middagsgjester, så det er jo egentlig bare å kaste seg rundt og komme seg på butikken. Ville bare dele disse bildene fra august/september med dere først, ettersom jeg anså det som laaangt viktigere (og ikke minst: morsommere) å blogge enn å gå ut i regnværet og til butikken. Vi snakkes!

NO COMMENTS

Blåvannet

Bilder fra august: Da livet inneholdt litt mindre skole, og litt færre oppgaver med tidsfrist. MEN til helga håper jeg at jeg får tid til å fotografere litt igjen. Sånn at jeg hvert fall får oppdatert Instagram igjen. Hehe.

2 COMMENTS