Contact
67.280° N, 14.405° E
Bodø, Norway
Created
Frida xiang Årsandøy

Status - Svalbard photo diary

30
.
03
.
2020

Da flyet vårt fra Svalbard landet på TOS for et par uker tilbake, var tydeligvis koronakaoset nettopp sluppet løs. Vi skulle nesten ikke kommet oss bort fra flyplassen uten å bli satt i karantene, men heldigvis slapp vi det - vi hadde ikke reist utenfor Nordens grenser de siste 3 månedene. Og glad var jeg for det!

Nå som jeg er vel tilbake i Tromsø igjen, er jeg veldig glad for at jeg fikk tatt turen til Svalbard med Elinn for å besøke Ingrid. Turene mine til Bodø, Andøya og Lofoten er nemlig lagt på is, i tillegg til at turen til Hellas i sommer ryker. Så med alle disse avlysningene, setter jeg hvert fall ekstra pris på at jeg kan vise dere disse bildene:

Colourful houses of Svalbard
Fine fargerike hus.
Longyearbyen on Svalbard
Colourful houses of Longyearbyen
Girl out in the cold
Snow mobile girl
En av våre guider på scooterturen.
Girl on a snow mobile
Elinn rett utenfor isgrotten i Tellbreen.
Girls out in the cold in Longyearbyen
Elinn og Ingrid klare for en liten kveldstur.
Roads of Longyearbyen
Girl out in the cold
Frozen girl
Det gikk ikke mange minuttene før Ingrid så helt dypfryst ut.
Frozen girl on Svalbard
Girl running
Colourful houses in Longyearbyen
Vakkert kveldslys.
Girl in green jacket and grey hat
Elinn klar for en liten spasertur.
Nybyen covered in snow
Nybyen.
Turist-Elinn
2 stk turister + Ingrid

Avslutningsvis ville jeg bare si at jeg håper at det går bra med alle. Det går greit her, men det føles litt trist å være så langt unna venner og familie, i en tid hvor alt allerede føles rart og usikkert. Ta vare på hverandre!

Travel

Svalbard - dag 5

12
.
03
.
2020

Plutselig var det hjemreise.. Så takk for et strålende opphold på Svalbard - det har vært gøy! Gleder meg allerede til neste gang jeg skal vende nesen nordover. Da håper jeg at jeg kan få tid til å gjøre enda mer spennende ting.

Girls by the signs on Svalbard
Travel

Svalbard - dag 4

11
.
03
.
2020

I dag våknet jeg opp til et deilig softbox lys, og dro derfor naturligvis på en liten spasertur med Elinn for å knipse bilder. Jeg elsker kombinasjonen av fargerike hus foran hvite fjell - det er så vakkert.

Etter at vi hadde tilbragt noen timer ute (i 30 kuldegrader som faktisk var 41 effektive), stakk vi innom Nordpolet. Polvarer her er en del billigere enn på fastlands Norge, så da fikk jeg kjøpt et par gaver før jeg (dessverre) drar i morgen. Jeg har hatt det så fint her, og jeg gleder meg allerede til neste gang - det er jo fremdeles en del ting jeg har lyst til å gjøre.

Orange houses on Svalbard
Main road on Svalbard
Gir laughing on Svalbard
Human walking in distance
Travel