frida xiang

Tromsølys

29
.
09
.
2020

Her om dagen ble jeg spurt om hva jeg likte å fotografere best, og mitt svar vil for alltid bli: Fint lys! Det spiller ingen rolle om motivet er naturlandskap, dyr eller mennesker, så lenge lyset er fint. Så her er tre bilder fra lyset i nord:

Midnattssollys i Tromsø er virkelig noe for seg selv!

Ellers må jeg si takk for fine tilbakemeldinger på den nye vlog'en vår, er jo alltid så spent på hvordan den blir mottatt. Vlogging er jo helt nytt for oss, så det tar jo sikkert litt tid å komme seg inn i det og finne rytmen. Vi lærer hvert fall masse for hver episode. Neste episode er faktisk allerede ferdig innspilt, så vi begynner forhåpentligvis å klippe den i neste uke. Hvis du har fulgt med på Instagram vet du sikkert at vi har planlagt en vinterhage makeover🤗 Vi snakkes!

Ny vlog: Frida og Vegard's road trip

28
.
09
.
2020

Jeg må innrømme at det var litt vel optimistisk av meg å tro at vi skulle få vlog'en klar for publisering i løpet av en uke.. Først en måned senere har vi omsider kommet i mål, hehe. Vi filmet jo dette i sommer, da vi tok en road trip fra Bodø til Ålesund, og stoppet på en håndfull steder på veien. Veldig gøy å se tilbake på nå!

Jeg håper dere liker den da! Det er muligens min favoritt så langt i vlog-eventyret til meg og Vegard :))) Kanskje fordi vi har blitt mindre klein foran kameraet? Eller at vokabularet mitt har ekspandert, og jeg kan derfor si mer enn "sykt nice" og "sykt glad"? (Til mitt forsvar ble den forrige vlog'en spilt inn kl 01.30 på natta, så kanskje ikke så rart at jeg ikke var helt på nett..) Eventuelt at Ikea bare får frem det beste i oss? Ikke vet jeg.

Ps!: Ikke glem at alle vlog'ene legges ut i 4K-kvalitet🤗

Vlog

På tur til Sollidalsaksla

27
.
09
.
2020

For et par helger siden var jeg og navnesøster Frida ute på tur til Sollidalsaksla. Utrolig flott turterreng, og stort pluss at vi fant massevis av blåbær langs veien.

Driver og sorterer arkivet mitt nå om dagen, jeg mangler fremdeles blogginnlegg fra 2014-2017, og herlighet så flink jeg var å blogge back in the days! Har lyst til å finne tilbake til den gode rytmen igjen. Det er jo ikke sånn at jeg ikke ikke har nok bilder akkurat. Det er jo så gøy å se tilbake på. Vi får se.

People