frida xiang

Langhelg i Bodø

HovedbildeHovedbilde
26
.
05
.
2021

På fredag reiste jeg endelig(!) til Bodø en tur, og gjett om det var deilig å komme hjem igjen!? En måned mellom hver visitt er faktisk litt lenge.. Denne gangen fikk jeg møtt noen kjente fjes igjen, bakt kanelknuter og stukket på en liten tur til Hunstadtoppen og Gjura.

Jeg rakk også å hjelpe mamma med å klargjøre hytta vår for salg. Det er med veldig blandede følelser av vi dessverre har besluttet å selge en del av arven etter pappa. Finn-annonser finnes her, om noen skulle være interessert eller kjenner noen som kunne vært interessert i å sikre seg denne drømmen av en plass. *Hjertesukk*

Hans Petter på toppen av Gjura.
Ingenting som når sola går ned i Lofotveggen og stråler over Vestfjorden.

I går hoppet jeg på et fly til Lofoten, og har tenkt til å bruke resten av uka her. Så (forhåpentligvis) får jeg presset inn noen oppdateringer herfra også. Vi snakkes!

Me

Vegards første tur til Hovdsundet

HovedbildeHovedbilde
20
.
05
.
2021

Et nytt dykk i arkivet: Denne gangen til Vegards første tur til Hovdsundet i 2018.

På vei til Hovdsundet passerte vi Auvika.
Fremme ved Hovdsundet.
Se de flotte kontrastene!

Hvis jeg ikke husker helt feil, var dette faktisk første gang jeg tok med meg Vegard hjem til mamma og pappa. Han måtte godkjennes av familien, og vennene mine så klart. Hehe. Heldigvis for ham gikk jo det bra ;)

I morgen tidlig drar jeg hjemover. Gleder meg masse til å se kjente og kjære fjes igjen. Det er jo alt for lenge siden sist. Vi snakkes i Bodø!

Hiking

En liten sneak peak på nettbutikken

HovedbildeHovedbilde
14
.
05
.
2021

Hei igjen, nå er det noen dager siden jeg tittet innom her sist, så nå tenkte jeg det var på tide med en liten oppdatering igjen. Vegard og jeg har jobbet iherdig med nettbutikken de siste dagene, og rotet rundt i arkivene våre etter bortglemte blinkskudd. Så langt har vi samlet ca 70 motiver fra Bodø, Tromsø, Lyngen, Helgeland, Lofoten, Vesterålen og Svalbard. Planen er å fortsette å samle øyeblikk fra hele Nord-Norge.

Vi ser for oss å lansere butikken en gang i mai. Jeg kommer selvfølgelig tilbake med eksakt dato når vi har bestemt oss for det. I mellomtiden deler jeg en liten sneak peak på plakatene:

Magiske Mjelle i Bodø
Hav i Henningsvær
Rett i Ramfjorden
Snertne Sandhornet med Sør-Arnøy i bakgrunnen.
Vanvittig Vakre Værøy
Trykt

Ny nettbutikk på vei

HovedbildeHovedbilde
09
.
05
.
2021

Det er søndag, og Vegard og jeg er i full gang med å jobbe med den nye nettbutikken vår. Vi har tenkt på å selge bildene våre på print i kanskje to år nå, men vi måtte visst gjennom en pandemi før vi fikk fingeren ut og faktisk gjennomførte det. Jaja, vi er i full gang med å legge til produkter nå, så jeg skal holde dere oppdatert på prosessen underveis. Når du har tusenvis av bilder å velge i er det heller ikke så enkelt å velge ut hvilke motiver som vil slå an, så her er vi åpen for ønsker og forslag!

I det siste har vi hatt utrolig flotte solnedganger i Tromsø, men nå er det ikke lenge før midnatssola er her og det er dagslys hele døgnet.

Vi snakkes!

Trykt

Prestvannet i mars

HovedbildeHovedbilde
08
.
05
.
2021

I begynnelsen av mars dro Vegard og jeg en tur til Prestvannet for å fotografere. Det hadde nettopp kommet nysnø, og trærne var dekket i hvitt.

Snø opp til knærne.
Ordentlig winter wonderland!
Se så vakkert!

Det tok visst litt tid før jeg fikk gått gjennom disse bildene, men sånn er det jo når en har et enormt arkiv som bare vokser seg større og større. Jeg har bilder fra 2019 og 2020 som fortsatt ligger helt urørt. Hehe. Jaja, det kommer etter hvert. Bedre sent enn aldri vel!?

Me