Contact
67.280° N, 14.405° E
Bodø, Norway
Created
Frida xiang Årsandøy

Tromsø i finvær

23
.
06
.
2020

Forrige helg var Charlotte og Mathias i Tromsø et par dager, så da gikk vi oss en tur opp til Fjellheisen sammen i kveldssola. Det var utrolig deilig med frisk luft og en pause fra pc-skjermen.

Couple smiling
Turistene Mathias og Charlotte.
City view
Happy girls smiling
Charlotte og meg på Fjellheisen.
Man para jumping in Tromsø

Vi har virkelig hatt noen flotte solværsdager den siste uken, men misforstå meg rett: Jeg liker at det er sol og at alt av grønne planter spirer, men jeg gleder meg faktisk litt til regnet. Pollenallergien resulterer nemlig i nese og øyne som både renner og klør. Selv 4 stk zyrtec om dagen er no match. Så når regnet kommer kan jeg forhåpentligvis puste igjen - det blir bra.

People

Vlog: Frida og Vegard pakker til Lofoten

15
.
06
.
2020

Endelig er vlog nr.3 ute på YouTube. Det tok visst ekstra lang tid å få publisert denne, fordi noen måtte bruke ekstra lang tid på å få fargene riktig; MEN hudtoner er jo så utrolig viktig når en grader!!!!!! Så vi måtte bruke litt ekstra tid på det.

Den nye episoden ble som sagt filmet for 2-3 uker siden da Vegard og jeg reiste til Lofoten (for å nye livet). Det var en fin, men vindfull tur; kjør film:

Jeg må forresten fortsette å takke for all den positive responsen vi har fått på de tidligere episodene våre: Frida & Vegard samler voksenpoeng og Frida & Vegard feirer 17.mai. Det setter vi enormt pris på! Ellers så planlegger vi å filme house tour snart, og så muligens en episode om å starte nettbutikk. Kanskje en om droner, eller om tips til fjellturer? Vi får se!

Vlog

Svolvær i godvær

14
.
06
.
2020

Det tok visst myyyye lengre tid å få somlet meg til å skrive et nytt innlegg enn først antatt; men nå skjer det, og denne gangen vil jeg dele noen bilder fra vakre Svolvær med dere. Vegard og jeg dro jo til Lofoten for ca. 2-3 uker siden. Da pakket vi sekkene og kjørte sørover for å slappe av, telte og spise superchips. Vi filmet til og med hele turen, så vi har (forhåpentligvis) klar en ny vlog i morgen!

Travel