Contact
67.280° N, 14.405° E
Bodø, Norway
Created
Frida xiang Årsandøy

På tur til Sollidalsaksla

27
.
09
.
2020

For et par helger siden var jeg og navnesøster Frida ute på tur til Sollidalsaksla. Utrolig flott turterreng, og stort pluss at vi fant massevis av blåbær langs veien.

Driver og sorterer arkivet mitt nå om dagen, jeg mangler fremdeles blogginnlegg fra 2014-2017, og herlighet så flink jeg var å blogge back in the days! Har lyst til å finne tilbake til den gode rytmen igjen. Det er jo ikke sånn at jeg ikke ikke har nok bilder akkurat. Det er jo så gøy å se tilbake på. Vi får se.

People

Roadtrip: dag 9

02
.
08
.
2020

Våknet opp i Trondheim til hotellfrokost med pannekaker og bacon - da er morgenen komplett.

Gladlaks som viser frem pannekakene og baconet.

Etter frokost stoppet vi innom IKEA i noen timer, slik at jeg fikk kjøpt både lys og planter. Vi har jo ikke IKEA i Nord-Norge, så når jeg er i nærheten måtte vi jo stikke innom. Jeg driver jo å dekorerer ballkongen vår i Tromsø, så da passet det perfekt å kunne kjøpe med seg et par ting, hehe. Resten av dagen gikk til å kjøre nordover til Bodø igjen. Bilturen tar vel 9+ timer, så det ble en laaang dag.

Totalt må jeg si at det vært en superduper tur! Tror Træna og Atlanterhavsveien må være høydepunktene (både fotomessig og opplevelsesmessig), mens Åndalsnes ble turens store nedtur. Tror ikke vi drar tilbake dit med det første...

I løpet av disse ni dagene har vi til sammen tatt over 11.000 bilder, så det kommer nok en del flere bilder fra turen på bloggen etter hvert. I tillegg har vi også filmet en vlog (som vi forhåpentligvis har klar neste uke). Vi snakkes!

Travel

Roadtrip: dag 8

02
.
08
.
2020

Etter 7 dager på veien, var det endelig tid for å vende snuten nordover. Borte bra, men hjemme definitivt best! Alle de mørke kveldene har fått meg til å savne midnattssola og de lyse sommernettene. For det er virkelig dritt at sola forsvinner før midnatt. Så da var med stor glede at vi begynte reisen mot Nord-Norge igjen.

Vi forlot Ålesund i 14-tiden, og gjorde deretter et raskt stopp for å ta bilde av Kylling brua.

På Dovrefjell måtte vi også stoppe for å fotografere litt, så klokka ble vel nærmere 23.30 før vi omsider kom oss til Trondheim.

Travel