Contact
67.280° N, 14.405° E
Bodø, Norway
Created
Frida xiang Årsandøy

Svalbard - dag 3

10
.
03
.
2020

Vi startet dagen kl 08.30, for en times tid senere ble vi plukket opp av et par guider for å dra på snøscootertur til en isgrotte i Tellbreen. Det var en helt fantastisk tur(!) og jeg storkoste meg. Too bad at kameraet mitt døde på veien til grotten, så jeg har dessverre ingen bilder å vise fra innsiden, MEN jeg fikk hvert fall tatt noen bilder før grotteturen.

Girl walking in winter landscape
Guy on a snow mobile
Guy driving on a snow mobile on Svalbard
Girl and her snow mobile

Avsluttet dagen med Elinn og Ingrid - vi dro på fototur, spiste tomatsuppe med makaroni og drakk fanta - perfekt!

Girls walking out in the cold
Travel

Svalbard - dag 2

09
.
03
.
2020

Dag to, og vi har egentlig bare gått rundt i Longyearbyen og sett oss litt om, tatt bilder og spist vaniljeboller på Fruene. Det beste må dog være at det klarnet opp; men du må ikke la deg lura av deg fine været på bildene. Det er faktisk så kaldt at det river i kinnene, nesa renner og øyevippene blir til istapper. 25 kuldegrader og vind er rett og slett iskaldt. Før jeg reiste til Svalbard hamstret jeg ullklær og nye sko, men det er visst en ting jeg ikke visste at jeg trengte: balaclava. Har fått høre av Ingrid at det er et must her, og nå skjønner jeg hvorfor.

Mountains hovering over Longyearbyen
Girl on Svalbard
Colourful houses on Svalbard

I morgen er nok en spennende dag, så nå skal jeg faktisk gå å legge meg..God natt!

Travel

Svalbard - dag 1

08
.
03
.
2020

Hei! Nå er jeg på Svalbard for å besøke Ingrid sammen med Elinn. Jeg har ikke vært på Svalbard siden i 2017, og da viste gradestokken 8 grader i stedet for -25. På vinteren er landskapet er helt annet enn på sommeren, så det er jo fint å få oppleve det også. Dere kan se bildene fra sist gang jeg var her i min Svalbard photo diary - da kan dere se hvor forskjellig det ser ut her.

Den første dagen gikk i hvert fall til sightseeing. Jeg fikk sett svalbardrein igjen, men på grunn av været var det meste veldig grått og tåkete. Avsluttet dagen med en deilig burger og masse snikk snakk - vi hadde jo tross alt masse å catche up på - perfekt!

Tourist walking in Svalbard
Colourful houses in Svalbard
Girls in Svalbard
Reindeer at Svalbard
Travel