frida xiang

Roadtrip dag 5: Vega

HovedbildeHovedbilde
26
.
07
.
2021

Vi kjører ut til Sundsvoll igjen, og krysser fingre og tær for at tåka har letnet..Men nei, det er ingen håp i dag heller. Vi kjører derfor tidlig til Sandnessjøen, og tilbringer natta på hotell. På menyen er det burger, og i glasset har Vegard fått servert IPA. Da er vel alle fornøyd med tilværelsen?

Travel

Roadtrip dag 4: Vega

HovedbildeHovedbilde
26
.
07
.
2021

Vegard bruker en nokså regnfull dag til å sove ut, og sover i rekordmange 13 timer i strekk. Etterpå fortsetter vi å kjøre rundt for å oppleve og se mer av øya. I 16-tiden finner vi ei kro der vi bytter ut turmaten med pizza. Digg!

Søla er fortsatt dekket i tåke, men vi gjør allikavel et forsøk på Vegatrappa. Det regner nå og da, men vi krysser fingre og tær for at det skal slutte til vi når toppen.

Herfra går det bare en vei: Oppover!
Alle trinnene er merket med navnet til de/dem som har kjøpt et trinn i trappa.
Nå begynner det å bli tungt.
Oppgitt Vegard på toppen av trappa ser at nok et regnskyll er på vei.

Utsikten fra Vegatrappa regnet bort, men det var likevel en veldig fin tur. All heder og ære til de som har bygd og donert penger, det var et flott tiltak.

Travel

Roadtrip dag 3: Vega

HovedbildeHovedbilde
26
.
07
.
2021

Ute høljer det ned, men til Vega for å sove i telt skal vi! Den første dagen bruker vi på Verdensarvsenteret før vi kjører litt rundt for å fotografere, lete etter fine teltplasser og sjekke om ikke skodda over Søla skal lette snart. Men nei, regnet fortsett hele dagen, og når klokka blir 21 innser vi at vi må ut i uværet for å sette opp teltet. Her nytter det ikke å vente lengre.

Verdensarvsenteret
Flott kaf
Vegard på Vega
God og mett!
Travel

Roadtrip dag 1 & 2: Steigen 

HovedbildeHovedbilde
26
.
07
.
2021

Dette innlegget kommer vel akkurat én uke for sent, men jaja!

(Altfor) sent mandags ettermiddag kastet vi oss i bilen på vei til Steigen. Bilen er godt pakket med telt, soveposer, liggeunderlag og Realturmat. For ikke å glemme kamerautstyr! Vi skulle egentlig ha 3 uker med ferie i år, men livet som freelancer er jo litt uforutsigbart, så nå blir det drøyt 1,5 uke på veien med Helgeland som mål. Det ser vi virkelig frem til!

Første natt i telt, og regnet haglet ned på Bøsanden i Steigen. Været var med andre ord ikke så mye å skryte av, selv om plassen selvfølgelig er veldig flott!

Neste morgen veide derimot opp, da vi ble møtt med pannekaker av Krissi og Dagny på Brennviksanden. Ikke så verst frokost!

Dagny fornøyd med pannekaker.
Dagny + Krissi
Krissi + meg

I 16-tiden hoppet vi i bilen til Sandnessjøen, der jeg hadde booket hotell for natten. Like så greit, ettersom vi ikke kom frem før midnatt etter en nokså laaaang kjøretur.

Travel

Bodølys

HovedbildeHovedbilde
17
.
07
.
2021

På fredagskvelden ankom vi Tromsø igjen etter en meget flott uke i Bodø. Det er så deilig å være hjemme igjen og bare være. Den første natta i favorittbyen snudde vi døgnet på grunn av de fine fotoforholdene. Det var perfekt å dra rundt for å jakte på nye motiv. Hehe. Her er et lite utvalg fra den første natta:

Tatt (nesten) ved midnatt.
Lykketroll!
Flott inn mot havna.
01:30 på morgenkvisten

Vi fikk et par blinkskudd av Børvasstindan, som har vært et etterlengtet motiv på trykt.no, så det var deilig og endelig få det i boks. Ellers ble det for det meste bilder av byen og Nordsia. Gleder meg til å dele mer etter hvert.