frida xiang

Road Trip: dag 9

02
.
08
.
2020

Våknet opp i Trondheim til hotellfrokost med pannekaker og bacon - da er morgenen komplett.

Gladlaks som viser frem pannekakene og baconet.

Etter frokost stoppet vi innom IKEA i noen timer, slik at jeg fikk kjøpt både lys og planter. Vi har jo ikke IKEA i Nord-Norge, så når jeg er i nærheten måtte vi jo stikke innom. Jeg driver jo å dekorerer ballkongen vår i Tromsø, så da passet det perfekt å kunne kjøpe med seg et par ting, hehe. Resten av dagen gikk til å kjøre nordover til Bodø igjen. Bilturen tar vel 9+ timer, så det ble en laaang dag.

Totalt må jeg si at det vært en superduper tur! Tror Træna og Atlanterhavsveien må være høydepunktene (både fotomessig og opplevelsesmessig), mens Åndalsnes ble turens store nedtur. Tror ikke vi drar tilbake dit med det første...

I løpet av disse ni dagene har vi til sammen tatt over 11.000 bilder, så det kommer nok en del flere bilder fra turen på bloggen etter hvert. I tillegg har vi også filmet en vlog (som vi forhåpentligvis har klar neste uke). Vi snakkes!

Travel

Road Trip: dag 8

02
.
08
.
2020

Etter 7 dager på veien, var det endelig tid for å vende snuten nordover. Borte bra, men hjemme definitivt best! Alle de mørke kveldene har fått meg til å savne midnattssola og de lyse sommernettene. For det er virkelig dritt at sola forsvinner før midnatt. Så da var med stor glede at vi begynte reisen mot Nord-Norge igjen.

Vi forlot Ålesund i 14-tiden, og gjorde deretter et raskt stopp for å ta bilde av Kylling brua.

På Dovrefjell måtte vi også stoppe for å fotografere litt, så klokka ble vel nærmere 23.30 før vi omsider kom oss til Trondheim.

Travel

Road Trip: dag 7

02
.
08
.
2020
Flott teltplass.

Vi startet dagen med å gå en kort tur til Litlefjellet.

Litt folk i marka, men laaangt færre enn dagen før.
Utsikt mot Åndalsnes.
Mektige Trollveggen!

Fantastisk utsikt til Trollveggen og Åndalsnes, og et høydepunkt etter gårdagens store nedtur.

Senere kjørte vi til Trollstigen, der det også var tykt med folk. Vegard bruker å si at "man ikke kan klage på trafikken når man selv står i trafikken", men jeg fikk nok, og vi kjørte derfor videre til Ålesund

Vi kom frem ganske så sent, men fikk allikavel tid til en tur opp til Aksla. Nydelig plass!

Flotte Ålesund.
Travel