Contact
67.280° N, 14.405° E
Bodø, Norway
Created
Frida xiang Årsandøy

Ny vlog: Frida og Vegard feirer 17.mai

21
.
05
.
2020

Endelig har vi fått klipt sammen en ny vlog: Frida og Vegard feirer 17.mai. Denne episoden er litt kortere enn den forrige, men jeg tror det kan være greit å variere litt på lengden selv om jeg selv liker videoer som varer mellom 10-20 minutter.

Midnight sun on 17th of May in Norway

Jeg må forresten si takk for all responsen vi fikk på den forrige episoden, "Frida og Vegard samler voksenpoeng", det er bra å høre at noen er interessert i house tour. Regner med at vi kan få spilt inn dette i juni. Da har vi forhåpentligvis fått alle møblene og dekoren jeg har bestilt - hehe. Det er er så dyrt å innrede når du ikke har noe fra før, så jeg har vært nødt til å kjøpe litt og litt. Seng og vaskemaskin kom i første rekke, deretter spisebord og stoler, sofa og bord, og nå har vi nettopp kjøpt lampe, kommode og blomster.

Jaja, nok snikksnakk for denne gang, kjør film:

Vlog

Tidlig start på 17.mai

17
.
05
.
2020

Gratulerer med dagen alle sammen! For en fin dag det har vært. Vegard og jeg startet dagen med å traske oss oppover til Fjellheisen kl 00.15 i dag for å ta bilder (av meg i bunad). Og ja, ideen høres veldig fin og Instagramvennlig ut, men jeg må innrømme at det var både iskaldt og tungt å bære på alt utstyret som skulle være med. I tillegg var det jo ikke like enkelt å skifte til bunad med søljer og mansjettknapper, bunadssko og sjal midt ute på fjellet. Det skulle senere (heldigvis) vise seg at alt strevet var verdt det, for jeg ble så fornøyd med resultatet!

Bortsett fra bildeseansen vår på morgenkvisten, har vi brukt resten av dagen til å ta igjen litt tapt søvn, besøke familien til Vegard, spise god mat, drikke brus og spise superchips - så det passet meg perfekt. Hvordan var din nasjonaldag?

Girl waving the Norwegian flag
Girl in bunad waving the Norwegian flag
Girl wearing bunad on the Norwegian Constitution day
Midnight sun in Norway
Me

Vlog: Frida og Vegard samler voksenpoeng

10
.
05
.
2020

Hei, og god kveld!

I dag kan jeg endelig dele min første vlog med dere. Vegard og jeg tok et skippertak, så nå er det på tide å trappe opp og få ferdig nettbutikken vår også. Vi får se hvor lang tid det tar, men forhåpentligvis får vi fikset det meste denne måneden slik at vi kan ha alt klart til i juni. Vi har jo hatt nettbutikken i tankene ganske lenge nå (snart ett år), men alt tok plutselig mye lengre tid når vi bestemte oss å gå bort i fra Wordpress-plattformen - da måtte jeg re-designe nettbutikken igjen. Jaja, den er hvert fall på vei!

I mellomtiden håper jeg dere liker vloggen, vi har vel filmet i et halvt år nå, så det er litt rart å se alt komprimert til bare 13 minutter.

Glem heller ikke å følge Youtube-kanalen vår her. Det er der vi kommer til å laste opp flere videoer etter hvert med forskjellige tema. Enjoy!

Vlog