frida xiang

2019

8
.
04
.
2019

Det har kanskje gått fire måneder siden sist jeg ga et pip fra meg, men nå er jeg omsider tilbake! Egentlig tenkte jeg å slutte med bloggingen, ettersom motivasjonen ikke var helt på topp. Humøret var ikke akkurat noe å skryte av heller. Men nå har vi entret et nytt år (for godt over fire måneder siden), og ting ser mye lysere ut. Forrige helg var jeg i Alta for første gang, og denne uka skal jeg hjem (til Bodø!). Der skal jeg holde foredrag på dronekonferansen "Droner i Norge" om mine (nesten) 3 år som dronestudent. Så ja, jeg har masse kult å dele fremover! Også har jeg latterlig med bilder fra de siste månedene lagret, som jeg gnir meg i fingrene etter å vise frem.

Portrait of girl with long dark hair

Innimellom reiseplanene har det blitt en god del jobb, skolearbeid og eksamenslesing, og ikke minst: Bachelorskriving. Gruppa mi, bestående av Hans Petter, Karine og meg, har valgt en oppgave der vi utvikler et system med en skredsøker hengende under en drone. Målet er å sende data fra skredsøkeren ned på bakken til en bakkestasjon, og så visualisere informasjonen fra skredsøkeren på en skjerm. Kanskje er dette et system som Røde Kors kan benytte i sine aksjoner. Veldig spennende oppgave er det nå hvertfall! Her er noen bilder fra da vi var på en av våre tester i forbindelse med arbeidet.

Girl, blue sky and lots of snow
Guy with orange cap and sunglasses smiling
Girl trying to walk in deep snow
Two people walking in snow
Guy with orange cap
Avalanche beacon system
Guy with sunglasses smiling in the sun
Ground Control Station with three people
Guy with funny face
GCS in sunset
Buy packing his things and walking

Så i hele vinter har jeg desperat prøvd å balansere alt - jobb, skole, venner, familie og hobby. En periode var det så vidt jeg greide å holde hodet over vann... men så rakk tærne mine akkurat ned til grunnen, også overlevde jeg likevel. Neida. Joda.Vi snakkes!

Me

Flere artikler