frida xiang

2022

11
.
04
.
2022

Hei igjen, lenge siden sist!

Jeg vet ikke hvem prøvde å lure i høst, men jeg var nok alt for optimistisk når jeg tenkte at jeg skulle få tid til å blogge, vlogge, oppdatere nettbutikken trykt.no jevnlig OG poste på Instagram under studietiden. Hva var det egentlig jeg tenkte???? Jeg har hvert fall ikke hatt tid til noen av delene, så der fikk jeg den...

Nå har jeg imidlertid fått noen dager med påskeferie, så da måtte jeg jo bare gripe muligheten til å oppdatere litt igjen. Høsten min var mørk og tung, jula fin, men trist, og nyåret har ikke brakt med seg annet enn enda mer skolearbeid. Misforstå meg rett: Jeg forventet at det skulle bli hardt å vende tilbake til skolebenken etter nesten 3 år i jobb, men ikke SÅ hardt! Å starte på masteren har egentlig bare vært en knekk i selvtilliten for denne studenten, som normalt alltid har prestert i toppsjiktet, men som nå har blitt tvunget til å ta i bruk en større del av karakterskalaen. Det er jo ikke akkurat gøy. Jaja.

Vegard på besøk i Trondheim i mars.
Snille Vegard som tar seg tid til å reise sørover for å besøke meg.
Vegard og meg.
Vegard tar meg alltid ut for å spise når han kommer på besøk. Her på min favorittrestaurant: Kona.

Ellers er jeg for øyeblikket endelig gjenforent med Vegard i Tromsø igjen, og godt er det! Det er ikke alltid like enkelt og møtes bare én gang i måneden. I ferien får vi hvert fall drøyt to uker sammen, så det blir hvert fall hyggelig å ha litt tid til hverandre (selv om undertegnede er nødt til å jobbe med litt skolearbeid i ny og ne).

Tromsø viste seg fra sin beste side i helga.

I løpet av ferien skal vi ta oss tid til å jobbe litt med trykt.no og legge en slagplan for utviklingen videre. TUSEN TAKK til alle som bestilte i fjor og som har våre bilder(!) hengende hjemme i stua. Det er bare en helt ubeskrivelig god følelse! Kanskje blir det tid til å redigere vlogg også, men jeg tror jeg skal være forsiktig med å legge for mange planer. Lærte jo i høst at skuffelsen blir så stor når det er mange planer som går i vasken samtidig. Vi får se!

School

Flere artikler