frida xiang

21 ting jeg har lært på 21 år

18
.
09
.
2016

Jeg tenkte det var på tide å oppdatere denne listen, ettersom det jo er en god stund siden jeg fylte 21. Takk for all responsen jeg fikk forrige gang forresten, den setter jeg så inderlig pris på. Så here we go:

1. Det går bra, eller så går det over.2. Noen mennesker er det best om du kutter fra livet ditt så tidlig som mulig, rett og slett fordi du har det så mye bedre uten dem.3. Vær glad på andres vegne, og se hvor mye glede det kan gi deg óg.

4. Sett deg selv klare mål, og gjennomfør dem. Ikke bare la det forbli snakk.5. Det handler ikke mye om hva du bruker tiden din , som hvem du bruker tiden din med.6. Lær deg og styre tankene dine, for du er den eneste som kan ta kontroll over dem.

7. Du kan ikke bli likt av alle. Og det er helt greit!8. Du kan ikke vite hvilke problemer utfordringer som kan dukke opp, men du kan bestemme hvordan du vil håndtere dem. Det handler som oftest ikke om hvordan du har det, men hvordan du tar det.9. Den virkelige utdannelsen får du ikke på skolebenken.

10. Ikke alle vil deg vel.11. Aksepter deg selv for den du er så tidlig som mulig. Ikke kast bort verdifull tid og energi.12. Det er lettere å få øye på andres feil enn ens egne, men det betyr ikke at en selv er feilfri.

13. Livet er en gave du er heldig å få oppleve.14. Vær barn så lenge du kan. Du vil tidsnok bli voksen, og det skal du være for resten av livet.15. Ikke vær så bekymret over hva alle andre synes om deg. Vær mer bekymret for hva du egentlig synes om deg selv.

16. Ta vare på de som tar vare på deg. Da har dere alltid hverandre.17. Le høyt, og le masse! En god latter forlenger virkelig livet.18. Det er helt greit å tangere ytterpunktene. Du må ikke alltid følge den gylne middelvei.

19. Det er viktigere å oppføre seg bra, enn å se bra ut.20. Det er kun én person du skal leve med hele livet, og det er deg. Pass derfor på å være snill med deg selv.21. Alt er bare midlertidig. Så husk på å sette pris på det du har, mens du ennå har det.

Writings

Flere artikler