frida xiang

Alt som skjedde i juni

7
.
07
.
2021

I følge arkivet mitt var juni den desidert dårligste bloggmåneden med hele ETT innlegg, det til tross for at det egentlig skjedde veldig mye. Så la meg bare ta en rask oppsummering:

Vegard startet juni med et nytt oppdrag der han filmet Moddy, så da ble jeg med og knipset meg et bilde mens sangen "House by the Sea" ble fremført på fantastisk vis. Til og med på norsk for anledningen. Gled dere til denne versjonen kommer ut, den var aldeles nydelig.

Jeg byttet Tromsø ut med Bodø de fleste helgene. Litt fordi lillesøster kom hjem en helg, og litt fordi mamma trengte litt hjelp hjemme.

Tromsø sentrum fra lufta.
Godøynes sett fra innflygingen inn til Bodø
Ingenting slår Bodø på en godværsdag!

Hytta ble (med blandede følelser) solgt, så da dro like godt alle sammen oppover for å gjøre klart for overlevering. Og ta en siste farvel.

Hytta med uthuset.
Caroline ved siden av bekken der vi lagde demninger som barn.
Noen som måtte avkjøles i kulpen ja.
Jeg har så mange fine minner her!

En rolig lørdag bestemte Vegard og meg oss for å hoppe i bilen, og kjøre til vakre Kjerringøy sammen med Marit. Flottere natur og koseligere handelssted skal du lete lenge etter.

Marit og Vegard.
Noen som smiler for møsbrømlefse til lunsj - det får han ikke akkurat servert hver dag.

På selveste sankthansaften dro mamma og jeg til naustet i Vågan. Der lagde vi bål, som en jo seg hør og bør på en slik dag.

Khaleesi og mamma.

Mot slutten av måneden dro jeg jo som allerede fortalt til Trondheim for å besøke søsteren min.

Jacob + Caroline.
Karine i godt driv på Frisbeegolfbanen.
Khaleesi trives i sine nye omgivelser.

Veldig koselig! Det til tross for at gradestokken viste over 25 grader. Hehe. Her kommer det noen bonusbilder:

Flotte Karine!
Karine + Martin.

Juli blir også en veldig spennende måned. Vi har en del jobb på tapeten, men forhåpentligvis en liten ferie også. Så jeg skal prøve å være flinkere på både vlog og blogg-fronten denne måneden. Vi snakkes!

Me

Flere artikler