frida xiang

De siste ukene...

18
.
11
.
2017

...har virkelig gått alt for raskt. Her om dagen fikk jeg plutselig varsel om eksamen, og forrige helg var det julebord. Misforstå meg rett: jeg er glad for at det snart er jul og ferie og god mat og gjensynsglede og alt der der, men jeg ser ikke akkurat frem til de fire ukene med eksamenspugging som jeg må gjennom først. Får trøste meg selv med at jeg har valgt det helt selv.Sååå ettersom jeg på bloggfronten har vært helt rævva, her er en liten oppsummering fra de siste ukene:- Planen en sen oktoberkveld var egentlig å dra på nordlysjakt med disse to, men når nordlyset aldri dukket opp, var det jo ikke så mye å gjøre. Noen fine motiv fikk jeg allikavel da.

Two people sitting on a bench in a park
City reflected in a lake at night time

- Siste helga i oktober var duket for Bodøtur. Der fikk jeg blant annet besøkt hytta...

Cabin on the mountain

...og gått en liten tur til Bringslifossen med min fine navnesøster Frida, og ellers bare hatt det topp!

Girl in a blue jacket with a waterfall
A river in the woods
Girl standing with a waterfall

- 8.november hadde denne dama bursdag, og siden hun har hatt lyst til å bli avbildet på bloggen skulle jeg egentlig gratulere henne og poste dette da. MEN det rakk jeg aldri, så får gjøre opp for meg nå da.

Girl smiling

Inkluderer noen bonusbilder:

Girl posing for the camera
Girl holding a pink bottle
Girl posing

Ellers har det ikke skjedd så alt for mye annet enn skolerelaterte ting på denne fronten. MEN i neste uke får jeg meg faktisk en tur til Oslo for å jobbe som frivillig på dronekonferansen Unmanned Nordic Conference. Tror det kan bli bra!!! KOS DERE I HELGA DA ALLE SAMMEN.

Me

Flere artikler