frida xiang

En liten oppdatering

16
.
11
.
2018

Creds til Vegard som tok bildene av meg, og lot meg redigere etterpå...

Girl in the orange jacket with a 120 meter waterfall in the background
Smiling girl in an orange jacket with Gorsabrua located in Kåfjord in the background

Og creds til Studentskipnaden for at jeg har den råeste utsikten(!) fra studenthybelen.Som sagt, er det egentlig full eksamenslesing her, og som vanlig, er jeg litt irritert på meg selv for ikke å ha startet (bittelitt) tidligere. Det er jo SÅ mye pensum som skal leses på SÅ kort tid. Jaja, det er heldigvis ikke lenge til jul. Da skal jeg møte venner og familie igjen, slappe av foran peisen med 1stk kosete hund, sove masse, og så klart: spise pappas deilige pinnekjøtt igjen! Får vann i munnen av tanken jeg..God helg!

Backdrop mountains in Tromsø
Colourful houses and sky in Tromsø
Me

Flere artikler