frida xiang

En liten sneak peak på nettbutikken

14
.
05
.
2021

Hei igjen, nå er det noen dager siden jeg tittet innom her sist, så nå tenkte jeg det var på tide med en liten oppdatering igjen. Vegard og jeg har jobbet iherdig med nettbutikken de siste dagene, og rotet rundt i arkivene våre etter bortglemte blinkskudd. Så langt har vi samlet ca 70 motiver fra Bodø, Tromsø, Lyngen, Helgeland, Lofoten, Vesterålen og Svalbard. Planen er å fortsette å samle øyeblikk fra hele Nord-Norge.

Vi ser for oss å lansere butikken en gang i mai. Jeg kommer selvfølgelig tilbake med eksakt dato når vi har bestemt oss for det. I mellomtiden deler jeg en liten sneak peak på plakatene:

Magiske Mjelle i Bodø
Hav i Henningsvær
Rett i Ramfjorden
Snertne Sandhornet med Sør-Arnøy i bakgrunnen.
Vanvittig Vakre Værøy
Trykt

Flere artikler