frida xiang

En litt uplanlagt påske

23
.
04
.
2018

Det er mange ting i livet som bare skjer, helt uten at du har fått planlagt det skikkelig. For eksempel i påskeferien. Jeg hadde egentlig planlagt å opprettholde løpingen min annen hver dag, spise masse kvikklunsj, møte massevis av venner og fly drone og gå på ski hver eneste dag. Så da føles det jo litt kjipt når det ikke går helt etter planen (og må utsette alt). Jeg startet påsken på sofaen med helt tett nese, hostende, harkende og halvveis sovende. Jeg tror det er det som kalles å være syk, så jeg tenker at jeg skal planlegge å unngå det i fremtiden. Det var ikke noe særlig.En annen uplanlagt hendelse oppsto forresten også her om dagen. En av litt mer alvorlig karakter. Mormor forlot denne verden, og da er det jo ikke akkurat slik at jeg kan omplanlegge hele hendelsen. Så nå ligger jeg her og skriver uten noe planlagt å si. Jeg synes bare det er vanskelig å finne de riktige ordene. Så la meg heller avslutte dette uplanlagte innlegget med et bilde jeg vet hun hadde satt pris på og takke for alle varme tanker som har blitt sendt denne veien i løpet av de siste ukene. Det setter jeg uendelig stor pris på.

Northern lights dancing over Bleik on Andøya
Me

Flere artikler