frida xiang

Ett år igjen

24
.
06
.
2018
Girl in white stripes at a restaurant
Spagetti with chili
Girl with a bun holding her phone
Girl smiling at a restaurant
Girl wearing a blue jacket in Tromsø
Girl with wind in her hair in Tromsø
Girl smiling in Tromsø
Girl wearing a blue striped jacket

Rett før siste eksamen, møttes jentene for en liten avslutning for semesteret. Det er rart å tenke på at det faktisk bare er ett år igjen med studier nå! Tiden snirklet seg gjennom det første semesteret, og det gikk ikke noe raskere de to neste. Dette semesteret har tiden derimot bare løpt i fra, og jeg har ikke hatt tid til å gjøre halvparten av det jeg hadde tenkt til. Som for eksempel å dra på tur, fotografere (mer) og strikke nye votter. Og sove mer enn 4-5-6 timer om natten.Ellers har jeg lyst til å meddele at undertegnede har bestått 4 av 5 eksamener så langt. Resultatet på den siste kommer i løpet av neste uke, så da håper jeg at det går like greit med den som med de andre. Av og til må jeg logge inn på StudWeb bare for å forsikre meg om at karakterene mine fortsett er der, og at jeg ikke har fått bestått ved en feiltakelse. Neida. Joda.Vi snakkes!

People

Flere artikler