frida xiang

Ny vlog: Frida og Vegard feirer 17.mai

21
.
05
.
2020

Endelig har vi fått klipt sammen en ny vlog: Frida og Vegard feirer 17.mai. Denne episoden er litt kortere enn den forrige, men jeg tror det kan være greit å variere litt på lengden selv om jeg selv liker videoer som varer mellom 10-20 minutter.

Midnight sun on 17th of May in Norway

Jeg må forresten si takk for all responsen vi fikk på den forrige episoden, "Frida og Vegard samler voksenpoeng", det er bra å høre at noen er interessert i house tour. Regner med at vi kan få spilt inn dette i juni. Da har vi forhåpentligvis fått alle møblene og dekoren jeg har bestilt - hehe. Det er er så dyrt å innrede når du ikke har noe fra før, så jeg har vært nødt til å kjøpe litt og litt. Seng og vaskemaskin kom i første rekke, deretter spisebord og stoler, sofa og bord, og nå har vi nettopp kjøpt lampe, kommode og blomster.

Jaja, nok snikksnakk for denne gang, kjør film:

Vlog

Flere artikler