frida xiang

Høydepunkt i sommer / høst

9
.
10
.
2018

Hei igjen! Det ser ut som at skole og jobb har tatt over ganske mye av livet mitt for tiden. Nå har det hopet seg opp med både klesvask og hybelkaniner igjen, så nå har jeg i det minste en god (og fornuftig) unnskyldning til å bruke tiden min på noe annet enn lesing. I kveld får jeg dessuten middagsgjester, så det er jo bare å kaste seg rundt og dra på butikken. Jeg ville bare dele disse bildene fra august/september med dere først. Det er jo tross alt laaangt viktigere (og morsommere) å blogge enn å gå ut i regnværet og til butikken. Vi snakkes!

Waterfall dropping 120m under a white bridge
Midnight sun in Tromsø seen from Fjellheisen
Girl by the window to Prague
Bakklandet in Tromsø reflected in Nidelva
Girl raising her hands for the sunset

Flere artikler