frida xiang

I det siste

6
.
04
.
2018

Det er så lenge siden at jeg har blogget nå, så en oppsummering fra de siste månedene er vel på sin plass. La oss starte med begynnelsen.

Januar

Krissi kom på besøk, og jeg hadde den beste helgen i Tromsø på lenge. Jeg har hatt det skikkelig vanskelig med å føle meg som hjemme etter at jeg flyttet fra Bodø, og savnet etter min by har vært stort noen ganger. Derfor var det ekstra fint at noen hjemmefra kom hele veien hit. Sånt setter jeg veldig stor pris på!

Red in red jacket
Girl wearing a red jacket and a grey scarf

Vi tok blant annet en tur opp Fjellheisen for å se på utsikta (akkurat i tide til den solnedgangen)!

Girl at Fjellheisen in Tromsø
Pink sunset in Tromsø
Girl in red with Tromsø as backdrop
Girl walking into the pink sunset
Girl in red and a pink sunset

Februar

Jeg reiste til Oslo på fotoseminar, Bodø for operatørkurs hos et dronefirma og Bergen for å holde et fotokurs, etterfulgt av en ny Bodøtur (fordi jeg trengte en pause). Det ble mye reising, men jeg fikk tid til en dronetur med June samt en skitur med min navnesøster Frida på tampen av måneden.Vakre Bergen!

Bergen city reflected in water
Friends at Bryggen in Bergen
Fløyenbanen i Bergen
Cable car tracks in Bergen
Colurful houses of Bergen
Snow covered landscape at Fløyen
Boats by Bryggen in Bergen

Ute på dronetur i minusgrader.

Drone pilot wearing red
Girl wearing red and preparing for hot chcocolate
Drone standing on snow
Girl dressed in red
Girl smiling

Og ut på skitur med denne gladlaksen så klart.

Girl with braided hair skiing
Girl with braided hair skiing

Mars

Andøya sto for tur, og jeg hadde det rett og slett topp! Jeg startet også i ny jobb som innholdsprodusent/designer. Siden har jeg prøvd å finne kunsten å balansere tre forskjellige jobber. Ikke like enkelt hver uke, da det å være fulltidsstudent også krever tid og energi noen ganger. Men det er gøy likevel! Og jeg føler meg uendelig heldig og ydmyk som får jobbe med ting jeg synes er morsomt og trives med.

Bleik beach covered in snow
Houses of Bleik city

Jeg vet ikke helt om jeg kan kalle han sjef (?), men jeg har hvert fall sett på han som helt sjef etter at han var rå nok til å ansette noen han hadde funnet gjennom Instagram(!). Tenk om noen fortalte meg at jeg skulle få jobb for 5 år siden da jeg (med sterk overtaling fra min bestevenninne) opprettet Instagramkonto.

Man in blue jacket and glases smiling

April

Påskeferien kom og fikk alt for fort, og jeg har smått begynt å spikre meg en plan for sommeren. Jeg vet ikke med dere, men jeg ser veldig frem til siste eksamen er avlagt allerede!

Two women skiing in Beiarn

Vi snakkes igjen veldig snart!

Me

Flere artikler