frida xiang

I det siste

17
.
07
.
2018

Hei igjen! Håper alle har kost seg så mye ute i det fine været at dere ikke har merket at jeg ikke har blogget på en stund... Jeg var jo kommet så godt i gang!!!!!! Jaja. På denne kanten har tiden for det meste gått til jobb, og her må jeg poengtere: det er jobb, men av og til føles det faktisk ikke ut som at jeg jobber i det hele tatt. For eksempel da jeg var med på å ta bilder til et nytt konsept:

Photographer photographing fruit

Utrolig gøy, lærerikt, og ikke minst utfordrende. Hvem hadde visst at mat er vanskelig å få til å se bra ut på bilder?

Birds looking for food
Guy picking up food on the ground

Som dere ser virket reklamebildene våre så effektivt at de øyeblikkelig ga resultater! Bare så synd at det var hos feil målgruppe... Resultatet kan jeg dessverre ikke vise helt ennå, men dere skal få se dem etter hvert.De fleste dagene har jeg dratt direkte til hybelen etter jobb, spist og så lagt meg (ettersom det har blitt en del sene kvelder), men det har heldigvis også blitt tid til:

1. Tacokveld med disse fine folkene.

Taco plassert på et hvit bord
Boy holding up sauce in his hand
Girl with brown hair smiling

2. Tur ute i marka med noen av de kule(ste) folkene jeg bor sammen med i kollektiv.

Group of boys at Fjellheisen in Tromsø
Group of bous jumping at Fjellheisen in Tromsø

3. Dronetur til vakre Sommarøy. Shoutout til Vegard som har tatt bilde av meg OG gitt meg raw-filene så jeg fikk redigere selv.

Girl flying a drone in Sommarøy
Midnight sun in Sommarøy

4. Enda mer jobb! Jeg fikk en forespørsel om å ta noen bilder på VG lista, så da tenkte jeg jo at jeg kunne prøve ut det også.

Concert at VG lista in Tromsø
Four dance crew members

Så ja jeg har det ganske fint her i nord! Jeg har også fått tid til å se gjennom alle bildene mine fra Færøyene. Så om du ikke har sett dem på Instagram allerede, kommer det en photo diary som skal postes i løpet av uka med alle bildene;))))Vi snakkes!

People

Flere artikler