frida xiang

I ferien har jeg...

16
.
01
.
2017

... møtt Khaleesi igjen. Egentlig var jeg ikke så begeistret da jeg først fikk vite at familien min hadde kjøpt seg hund for 1 og et halvt år siden, ettersom de kjøpte den mens jeg var på ferie, men jeg må jo innrømme at selv jeg ikke IKKE kan bli glad i en slik søtnos.

...møtt venninnene mine igjen. Det beste med disse menneskene er at vi skravler like høyt og like mye som alltid. Tror til og med vi kjenner hverandre litt bedre enn oss selv noen gang.

...spist helt sinnsykt god mat! Kokkeleringen min på hybelen er ikke så mye å skryte av sammenlignet med pappas pinnekjøtt liksom.

...fotografert! Ikke så mye som jeg egentlig hadde tenkt, men jaja. Litt er bedre enn ingenting.

...feiret nyttårsaften med familie, venner og egentlig bare sett på megafint fyrverkeri.

Ja noen ble kanskje litt lei denne konstante bildetakingen. HEHE.

...gitt bort en "hjemmelaget" julegave. Synes det er litt synd at jeg ikke har gjort dette tidligere. Minner er jo gull verdt!

...dratt på hyttetur! Utrolig godt med en pause fra sivilisasjonen i blant, spesielt når du er i bra selskap.

Uheldigvis var været litt dårlig, så vi måtte grille pølsene våre i ovnen inne i stedet. Haha! Smakte bra digg uansett da.

Som i alle andre ferier, har jeg jobbet en del, men slik listet her har det nå blitt tid til kos også. Nå er jeg tilbake i Tromsø igjen, og må vel si meg klar til å ta fatt på det nye semesteret!

Me

Flere artikler