frida xiang

Langhelg i Bodø

26
.
05
.
2021

På fredag reiste jeg endelig(!) til Bodø en tur, og gjett om det var deilig å komme hjem igjen!? En måned mellom hver visitt er faktisk litt lenge.. Denne gangen fikk jeg møtt noen kjente fjes igjen, bakt kanelknuter og stukket på en liten tur til Hunstadtoppen og Gjura.

Jeg rakk også å hjelpe mamma med å klargjøre hytta vår for salg. Det er med veldig blandede følelser av vi dessverre har besluttet å selge en del av arven etter pappa. Finn-annonser finnes her, om noen skulle være interessert eller kjenner noen som kunne vært interessert i å sikre seg denne drømmen av en plass. *Hjertesukk*

Hans Petter på toppen av Gjura.
Ingenting som når sola går ned i Lofotveggen og stråler over Vestfjorden.

I går hoppet jeg på et fly til Lofoten, og har tenkt til å bruke resten av uka her. Så (forhåpentligvis) får jeg presset inn noen oppdateringer herfra også. Vi snakkes!

Me

Flere artikler