frida xiang

Min nye blogg

3
.
03
.
2020

Velkommen til fridaxiang.no, som etter åtte måneder endelig blir avduket etter en real oppussing. Alt er ikke helt ferdig ennå da. Det er en del småting som må fikses, og jeg mangler blant annet alle blogginnleggene fra 2014-2017. Ikke det at innleggene er så veldig viktig eller morsom å lese for noen andre enn meg selv, men jeg vil jo gjerne ta dem med meg inn her på den nye plattformen. Det er jo så koselig å kunne se tilbake.

Sååå sist gang jeg delte noe her inne skulle jeg vaske meg ut av rommet mitt i kollektivet og det var jeg fullt flyttekaos. Jeg har jo bodd tre år sammen med 14 andre der, så det føltes litt vemodig å låse døren for siste gang. Etter at jeg hadde fått stæsjet flyttelasset mitt inn i en bod for sommeren, var jeg heldig å få jobbe litt for Visit Tromsø og en del lokale bedrifter her i Tromsø. Utrolig gøy, og ikke minst lærerikt å få utfordret seg på videofronten. Dette er en av favorittene:

Det ble ikke mye tid til ferie den sommeren, men jeg fikk presset inn en liten (helikopter)tur til Værøy. Jeg har jo vært på en dagsvisitt der tidligere, men da var det ikke oppholdsvær - så denne gangen ble det både telt og droneflyging.

Girl in yellow jacket sitting in a tent opening

På høsten dro jeg til Lofoten, og det må være en av mine favorittdestinasjoner! Jeg trives så godt der, så jeg prøver å få presset inn minst tre turer dit i året.

Girl in yellow jacket making a jump

I november fant Vegard og jeg en sårt trengt leilighet vi kunne flytte inn i. Da hadde vi allerede bodd ca. seks måneder i en 1-roms hybel på ca. 26 kvm. Flytteeskene mine var stablet i lengden og høyden, og jeg bodde bokstavelig talt i en koffert. Ikke akkurat drømmescenario. Jeg skal prøve å få til en vlog av hele flytteprosessen, så kan dere jo få et lite innblikk. Tror det kan bli veldig gøy å se selv også.

Messy room
Smiling girl

Og så glad går det altså an å bli bare på tanken av et nytt hjem - og nye puter!

Desember var en mørk måned. Mest fordi pappa fortsatt var syk, men sånn er det jo (dessverre) av og til - ikke alt er gull og grønne skoger.

Januar og februar har bare rast forbi, litt fordi vi har et høyt tempo på jobb nå, men jeg har også vært en del opptatt med personlige prosjekter. Jeg har mange ting jeg har lyst til å realisere i år. Netbutikk på trykt.no er en av dem.

Girl and her white reindeer

Vi snakkes!

Me

Flere artikler