frida xiang

Nå er trykt.no endelig åpen

6
.
07
.
2021

Hei igjen!

Fredag 25.06.2021, altså for drøyt to uker siden, var det endelig duket for lansering av trykt.no, vår kjære nettbutikk med plakater. Alt er produsert av oss (så klart), og det er med stor glede at vi e-n-d-e-l-i-g kan dele et utvalg av motivene vi har knipset opp gjennom årene. Her er et lite utvalg:

Vi kommer så klart til å fylle på med flere bilder etter hvert, så hvis det er noen som har noen ønsker til motiver, gjerne legg igjen en kommentar! Selv ønsker jeg meg flere Bodø-bilder. Også er verken Træna, Steigen eller Finnmark representert ennå, og det må vi jo gjøre noe med.

Planen var egentlig å publisere en vlog samtidig som lanseringen av trykt.no, men når noen trenger 5493764 revisjoner før publisering, tar det jo litt mer tid enn planlagt. Hehe. Uansett, here it is:

Det er forresten bare å overse den sykt kleine dansen på slutten. Vegard var fast bestemt på at den måtte vi ha med, så da ble det et kompromiss...

Ellers takk til de som allerede har lagt inn bestilling, også må dere gjerne fortsette å følge oss på YouTube. Vi har jo ikke vært så flink til å oppdatere på den fronten, men forhåpentligvis blir det mer content fremover. Vi snakkes!

Trykt

Flere artikler