frida xiang

Nice things about life lately

12
.
04
.
2015

- jeg dro på fotballkamp for å se denne talentfulle fyren spille. ps! det er han med ballen. ps!ps! om du ikke ser familielikheten med det første, så er han faktisk søskenbarnet mitt.

- det er under to måneder til jeg +to venninner reiser til Dubrovnik!

- pannekaker til frokost, pannekaker til lunsj, pannekaker til middag og pannekaker til kvelds.

- jeg kjøpte ny kjole, og guess what????? den er rød.

- Kristine og jeg hadde tidenes diggeste lunsj på Lille Cafe i forrige uke.- i dag kunne jeg sove så lenge jeg ville.

- resultatet av en fotografering av to fotballlag.

- i går var jeg på klassisk konsert og i bursdag til navnevenninnen min Frida (som forresten har en tatovering som jeg har tegnet, og selv om det er typ 2 år siden hun tok den synes jeg fortsatt det er helt crazy kult).

- jeg + tre kompiser var på Ly.

- neste helg skal jeg planlegge tur til Italia i sommer!

- bildet mitt som canon_photos@instagram repostet har fått crazy mange likes, typ 12,7k (jeg vet det er kjempe-overfladisk, men sånne små ting gjør meg så glad at jeg ikke engang vet hvor jeg skal gjøre av meg).

- på fredag leverte international food festival med veldig god mat!

- etter food festival ble det selvfølgelig dessert x 2!

- i kveld skal jeg legge meg før klokka blir 02.00 (og det er faktisk første gang på leeeenge).

Me

Flere artikler