frida xiang

Ny vlog: Frida og Vegard's road trip

28
.
09
.
2020

Jeg må innrømme at det var litt vel optimistisk av meg å tro at vi skulle få vlog'en klar for publisering i løpet av en uke.. Først en måned senere har vi omsider kommet i mål, hehe. Vi filmet jo dette i sommer, da vi tok en road trip fra Bodø til Ålesund, og stoppet på en håndfull steder på veien. Veldig gøy å se tilbake på nå!

Jeg håper dere liker den da! Det er muligens min favoritt så langt i vlog-eventyret til meg og Vegard :))) Kanskje fordi vi har blitt mindre klein foran kameraet? Eller at vokabularet mitt har ekspandert, og jeg kan derfor si mer enn "sykt nice" og "sykt glad"? (Til mitt forsvar ble den forrige vlog'en spilt inn kl 01.30 på natta, så kanskje ikke så rart at jeg ikke var helt på nett..) Eventuelt at Ikea bare får frem det beste i oss? Ikke vet jeg.

Ps!: Ikke glem at alle vlog'ene legges ut i 4K-kvalitet🤗

Vlog

Flere artikler