frida xiang

Ny vlog: Frida & Vegard feirer første jul sammen

17
.
01
.
2021

Hei igjen dere!

Vegard har utfordret meg til å blogge minst en gang hver uke, så da passet det jo perfekt at vi akkurat greide å komme i havn med en ny vlog i dag. Dette er kanskje - etter min mening - den beste vloggen vi har laget til nå, så derfor gleder jeg meg til å dele denne. Det er omtrent ett år siden vi bestemt oss for å begynne med å filme vlog, og jeg synes vi har lært utrolig mye i prosessen. Så forhåpentligvis greier vi å øke produktiviteten vår litt dette året, slik at vi kan publisere ny vlog oftere enn annen hver måned. Hehe.

Girl wearing a orange dress in front of a christmas tree

Så over til dagens vlog, som ble filmet i juleferien. Vi feiret annerledes-jul i 2020, men vi forsøkte å gjøre det beste ut av det. Både mamma og Vegard og meg hadde alle øvd på å dampe pinnekjøtt i forveien slik at vi skulle være forberedt til julaften, i tillegg til at vi var så heldige og å få deilig rull av farmor og vannkringler av tante. Vegard hadde også fått kjøpt tørket reinsdyrkjøtt, som jo var et høydepunkt for hele familien - inkludert Khaleesi som greide å tigge til seg et par biter fra Vegard. Litt bortskjemt kanskje? Nok mat ble det nå hvert fall til alle!

Nyttårsaften ble tilbrakt med den faste gjengen med flotte folk, og jeg kunne egentlig ikke tenkt meg en bedre start på det nye (forventningsfulle) året.

Forresten, ikke glem å subscribe til kanalen vår. Det hadde vi satt utrolig stor pris på. Neste vlog blir trolig en veldig, veldig utsatt episode av når vi gir vinterhagen/balkongen vår er real makeover, men vi får se. Vi har jo mange ideer på blokka.

Vi snakkes!

Vlog

Flere artikler