frida xiang

Oppdatering på studentlivet

16
.
09
.
2016
3045

Av en eller annen grunn ser det ut som om folk synes det er mest interessant å lese om studentlivet mitt(?????), så jeg tenkte å lage en liten oppsummering av de første 2-3 ukene. For de som ikke vet det allerede, så studerer jeg altså droneteknologi i Tromsø for tiden og synes det er helt OK. Fagene er vanskelige, men Karine er heldigvis her, og takk for det(!!!) hvis ikke hadde jeg nok vært alene jente i klassen (og den eneste som ikke visste hva en aksling og en pakning er?????).

Helt ærlig vet jeg ikke hvorfor jeg har valgt akkurat dette studiet, men jeg tror målet må være å klare og designe/bygge en drone som kan løfte speilreflekskameraet mitt slik at jeg kan fotografere OG filme fra luften HEHE. Såååå...Debutuka (fadderperioden) startet dagen etter at jeg ankom Tromsø, så da var det bare å komme seg ut for å sosialisere med omverdenen (JA jeg gjør det også i blant, jeg redigerer ikke bilder hele tiden haha). Her er forresten et bilde av fadderene mine som lader opp til fadderukas omtalte høydepunkt - lysløypa - en bar til bar runde (med totalt 24 barer) der alle i gruppa er knytt sammen rundt håndleddene med nylontråd. Jeg trodde helt ærlig ikke det skulle være noe særlig, men jeg må innrømme at det var ganske gøy (når vi omsider sa oss ferdige og kunne se på vidoene jeg tatt med GoPro'en neste dag haha).

Som dere allerede vet, så fikk jeg også Karine med meg på foredrag med Andreas Wahl i forbindelse med Debutuka, og det var jo så klart gøy! Det var hvert fall veldig stas å få bilde av Andreas Wahl for å si det sånn.

Siste helg i fadderperioden droppet Karine og jeg imidlertid festene, og dro på festival i stedet! Det var duket for Rakettnatt, og jeg kan ikke si annet enn at jeg er takknemlig for at jeg fikk denne erfaringen som fotograf, for det har vært så lærerikt og gøy. Så jeg må vel rette en stor takk til Fabian og Hallvar for det!

3175
3176
3177
3178

Ellers har jeg flyttet inn i et hybelkollektiv, og bor sammen med 14stk herlige mennesker. Det er helt klart disse menneske jeg ler mest og høyest med, og ikke minst, av også. Er det innafor å kalle dem min andre familie liksom??? Her er forresten noen bilder av noen av noen dem:

HEHE det var noen som synes det var nok bildetaking på et tidspunkt.

MEN selv om jeg har det ganske greit her, skal jeg ikke legge skjul på at jeg savner vennene mine, familien og byen min. Spesielt når jeg her om dagen mistet pengeboken, og plutselig var uten penger og mat melk. Jeg fikk den tilbake etter to dager da, men noen hadde ståljet pengene mine. Notat til meg selv: aldri gå rundt med cash. MEN i går bestilte faktisk Krissi seg billetter nordover, så nå er det ikke så lenge igjen til jeg ser denne baben igjen! Vi har ikke møttes siden juni (?????) så det skal bli utrolig godt å sees igjen.

2045
2044
Me

Flere artikler