frida xiang

På denne tiden av året

4
.
07
.
2021

Tenk at det er to(!!!) år siden jeg fullførte min bachlor i droneteknologi...

Mine flotte Bachlor-partnere: Karine og Hans-Petter.

...Og at det bare er ett år siden Vegard og jeg reiste til Lofoten sammen for å besøke Munkebu og Munken.

I år ser begynnelsen av sommeren litt annerledes ut, og akkurat nå jobber jeg faktisk ut oppsigelsestiden min. Jeg tror tiden er inne for å prøve noe nytt, og det er jo både (litt) spennende og (litt) skremmende. Jeg må bare bestemme meg 110% for hva jeg vil først.

I mellomtiden håper jeg at Vegard og jeg får tid til å dra på en liten Norgesferie i år også. Vegard jobber iherdig med bedriften sin, som endelig har begynt å stable seg litt på beina. Det var litt pjuskete i starten, men nå har det løst seg for sommerhalvåret. Og det er (både nervene mine og) jeg veldig glad for. Tidligere denne uken fikk jeg i hvert fall presset inn en miniferie til Trondheim på timeplanen. Søsteren min og kjæresten hennes har kjøpt leilighet, så da føltes det obligatorisk med en visitt.

Tid for innflytting!
Flott utsikt fra vinduet til nyleiligheten.
Festningen i det fjerne.

Med på flyttelasset var også Khaleesi, som uten unntak alltid er klar for å ta en tur ut å leke.

NTNU omkranses av flotte grøntarealer som Khaleesi kan nyte.
I sitt ess!
Mamma og Khaleesi.
Jeg fikk også tid til å møte denne dama igjen, og da var gjensynsgleden stor!

Det var alt for denne gang! Jeg er tilbake i Tromsø igjen, og i morgen kommer det forhåpentligvis en ny vlog! På tide!

Me

Flere artikler