frida xiang

Q/A

25
.
11
.
2014

hvor kjøpte du engangskameraene dine? de er fra netonnet.no. jeg betalte sånn 200kr for 5stk. helt ok.

hvor får du fremkalt bildene dine? en lokal fotobutikk kalt "Fotohuset Johnson" i dronningensgate i Bodø. om jeg ikke husker feil betalte jeg sånn 200kr for å fremkalle en hel film.

hvilket objektiv brukte du i Paris? vanligvis bruker jeg ALLTID 50mm, men jeg kjøpte meg faktisk en 35mm rett før jeg dro til Paris i og med at 50mm'eren av og til kan føles litt for smal. så alle bildene fra Paris som ble tatt i år er tatt med canons 35mm objektiv, som jeg er utrolig fornøyd med.

er det du som tar alle bildene? ja, eller hvertfall 99,99999999% av de. noen av bildene som er tatt av meg er tatt av venner og familie, men det går for det meste i stativ og selvutløser.

hva heter fonten du bruker til overskrift på innleggene dine? times new roman faktisk.

lager du gratisdesign? jeg har laget ett tidligere som dere kan finne her.

hvor er designet ditt fra fra? det har jeg laget det selv. liker å ha kontrollen på det estetiske (derfor er jeg ikke så VELDIG begeistret for all denne reklamen blogg.no har fått).

kan jeg kjøpe designet ditt? det er dessverre ikke til salgs

.jeg lurte på om du kunne lage et innlegg om blogger du anbefaler? jeg leser ikke sånn ekstremt med blogger, men seks norske bloggere jeg anbefaler er: aves.blogg.no, claara.blogg.no, kajasagenes.blogg.no, sweetoutbreak.blogg.no, suherdni.wordpress.com og wossa.blogg.no. noen av mine utenlandske favoritter er ewatson.devote.se, fashiontoast.com, theroadishome.com, love-aesthetics.nl, victoriatornegren.se og weare365.com. tror jeg leser flere utenlandske enn norske egentlig, men dette er de jeg kommer på i farta. jeg synes det er i overkant mye reklame i den norske bloggverden, så jeg styrer ofte unna dem, men det er klart bare min mening altså.

hvor i Tyrkia var du? tror det heter Belek, men jeg likte ikke den lille byen noe særlig. stranden var dødsfin, men det var vel egentlig det.

det er mange som sier at nesten ingen kan engelsk i Kina...er det sant? det kommer litt an på hvor du er i Kina, det er jo et ganske stort land, men jeg opplevde egentlig ikke språket som noe problem. resepsjonistene på hotellene jeg var på i Beijing var nokså flinke i engelsk, men ellers var det veldig variert. taxi sjåførene kunne ikke ett ord, men så lenge jeg hadde adressen til dit jeg skulle på kinesisk (skriftelig) så fant de frem. jeg må imidlertid innrømme at jeg freaket ut et par ganger og lurte på om taxisjåføren egentlig skjønte hvor jeg hadde tenkt meg. det viste seg jo at jeg egentlig ikke hadde noe å uroe meg for da. alle var generelt veldig vennlige og serviceinnstilte, og forsøkte å hjelpe meg selv om språket noen ganger ble en utfordring.

hadde du planlagt turen til Kina lenge? og hva gjorde du da du var der - hadde du meldt deg på noe guiding? jeg planlegger egentlig å lage et kjempe stort innlegg om turen min, en China mini guide, men akkurat nå før jul har jeg det svært travelt i og med at jeg har eksamen. med andre ord tar alt tid og jeg er ikke sikker på om jeg får tid til å skrive den før julaften.reiser du mye alene? etter at jeg ble 18 år i fjor, har jeg for det meste reist sammen med venninnene mine, men til Kina kjørte jeg solo. anbefaler egentlig alle å reise alene en gang. en lærer så mye om en selv, også kommer en jo i kontakt med så UTROLIG mange hyggelige folk. så ja, jeg anbefaler virkelig det på det sterkeste!

hvor kjøpte du boken "14,000 things to be happy about"? amazon.com.

hvor kjøpte du dine nike air force? jeg har tre par da, men det ene er kjøpt på ebay, mens de to andre er kjøpt på Intersport i Paris.kan ikke du legge ut et innlegg med noen grunner til å være glad? jo så klart kan jeg det, men jeg kan jo komme medt tre nå også: 1. jeg har med hånden på hjertet supre venner. 2. jeg er ekstremt heldig som bor i Norge. 3. jeg og kameraet mitt har vært i et to og et halvt langt år forhold i dag.

og dersom du lurer på alt om kamera/objektiv/programmer? så finner dere et innlegg om det her.og hvis du fremdeles lurer på noe? er det bare å spørre, så skal jeg få ordnet et nytt innlegg senere.

Q/A

Flere artikler