frida xiang

Road Trip: dag 3

25
.
07
.
2020

Siste dag på Træna, og vi tok hurtigbåten ut til Sanna for å fly drone, gå opp til Gumpen og Kjølen, samt besøke Kirkhelleren - ei stor grotte. Vi tok S-Å mange bilder, og jeg gleder meg til å vise dere alt etter hvert. I mellomtiden kan dere få se et knippe her:

Det rosa huset.
Vegard i land på Sanna.
På vei opp til Gumpen går en gjennom en 200 m mørk tunnel. Heldigvis for oss hadde Vegard tatt med lommelykt.
Bildet er tatt fra toppen av Gumpen.

Etter alle godværsbildene, åpnet plutselig himmelen seg, og vi ble søkkvåte. Her står jeg i sola og venter på å tørke:

Etter regnbygene kom sola tilbake, og vi fortsatte turen vår:

Kirkhelleren.

Mot slutten av dagen hoppet vi på hurtigbåten tilbake til Husøya igjen. Der spiste vi middag og gjorde klar for tur i solnedgang.

Vegard løper tilbake til teltet vårt i regnet,
Vegard og solnedgangen.

Avslutningsvis vil jeg bare si at Træna var flott, og kan absolutt anbefales! Været var kanskje ikke på topp under vårt besøk, det var mye regn og vind, men jeg dette er definitivt et sted jeg vil tilbake til.

Travel

Flere artikler