frida xiang

Starten på slutten

4
.
06
.
2019

Ikke for å høre superdramatisk ut, men etter snart tre år på droneteknologistudiet i Tromsø, er det litt vedmodig at det hele snart er over. På fredag skal jeg forsvare Bacheloren, og så er det hele over. Spennede, og litt skummelt samtidig. Jeg har hvert fall hatt noen flotte år jeg kan pakke i sekken.

Mountain Tromsdalstiden reflected in Prestvannet in Tromsø

Planen videre er å jobbe i juni og en uke ut i juli, og så reise hjem til Bodø. Jeg trenger å koble av litt. Har ikke gjort så mye annet enn å jobbe og sitte på skolebenken det siste året, og selv om jeg har kost meg helt sinnsykt (!!!), er det ikke til å legge under et lokk at jeg har ofret mye av det sosiale. Når jeg først har fri, er jeg så sliten at jeg bare...sover.

Sun setting over Bodø
Verdens fineste by, Bodø, i solnedgang.

Etter juli er kalenderen tom, og det er litt skremmende. Jeg har ikke bestemt meg for hva jeg har lyst til ennå. Jobbe? Eller starte på en master? Eller ingen av delene? Jeg får gruble litt på det, så får vi se hva fremtiden vil bringe. I mellomtiden har jeg lyst til å gi en stor shoutout til disse flotte menneskene som jeg har bodd med de siste tre årene. Vi er 15 stk fra forskjellige kriker og kroker i Norge, som ved en tilfeldighet  har blitt plassert under samme tak. Et par lektorer, en økonomistudent, en kommende jurist og en lege, er bare noen av yrkene som er representert. I tillegg har vi jo noen som studerer psykologi, fiskeri og havbruk, farmasi, statsvitenskap og droneteknologi. En god miks altså. Til tross for våre forskjeller og antall personer som skal dele kjøkken og stue, har det gått over all forventning. Jeg kan hvert fall ikke ønske mine samboere noe annet enn lykke til på veien videre, selv om samboerskapet nå (snart) er ved veis ende.

People dressed up for christmas
People in a circle around a man
Group photo of 11 people
Smiling man surrounded by people
Group photo of happy people
People

Flere artikler