frida xiang

Svalbard - dag 1

8
.
03
.
2020

Hei! Nå er jeg på Svalbard for å besøke Ingrid sammen med Elinn. Jeg har ikke vært på Svalbard siden i 2017, og da viste gradestokken 8 grader i stedet for -25. På vinteren er landskapet er helt annet enn på sommeren, så det er jo fint å få oppleve det også. Dere kan se bildene fra sist gang jeg var her i min Svalbard photo diary - da kan dere se hvor forskjellig det ser ut her.

Den første dagen gikk i hvert fall til sightseeing. Jeg fikk sett svalbardrein igjen, men på grunn av været var det meste veldig grått og tåkete. Avsluttet dagen med en deilig burger og masse snikk snakk - vi hadde jo tross alt masse å catche up på - perfekt!

Tourist walking in Svalbard
Colourful houses in Svalbard
Girls in Svalbard
Reindeer at Svalbard
Travel

Flere artikler