frida xiang

Svalbard - dag 2

9
.
03
.
2020

Dag to, og vi har egentlig bare gått rundt i Longyearbyen og sett oss litt om, tatt bilder og spist vaniljeboller på Fruene. Det beste må dog være at det klarnet opp; men du må ikke la deg lura av deg fine været på bildene. Det er faktisk så kaldt at det river i kinnene, nesa renner og øyevippene blir til istapper. 25 kuldegrader og vind er rett og slett iskaldt. Før jeg reiste til Svalbard hamstret jeg ullklær og nye sko, men det er visst en ting jeg ikke visste at jeg trengte: balaclava. Har fått høre av Ingrid at det er et must her, og nå skjønner jeg hvorfor.

Mountains hovering over Longyearbyen
Girl on Svalbard
Colourful houses on Svalbard

I morgen er nok en spennende dag, så nå skal jeg faktisk gå å legge meg..God natt!

Travel

Flere artikler