frida xiang

Tenke sjæl

17
.
03
.
2021

Husker dere "Tenke sjæl"?

Du vekker 'æ sjæl og kjenner æ helt aleine
Du kjenner at nå, det er nå du må stå for det du gjør sjæl
Skaffe 'ræ lønn - aleine
Lage 'ræ mat - aleine
For nå må du finne ut hvem du er

Skrevet av Trond Viggo Torgersen. Som barn sang vi denne for full hals i musikktimene i 6. og 7. klasse på barneskolen. Ikke det at vi forsto alvoret av teksten den gang da, men etter at jeg har kjøpt leilighet, tatt farvel med pappa for siste gang og vært hardtarbeidene arbeidstaker det siste året, har jeg jo følt på realiteten av hvert ord.

I dag får ordene enda en dimensjon: Vegard er ferdig med oppsigelsestiden i sin forrige jobb, og skal nå stable et eget selskap på beina som selvstendig næringsdrivende. Det er litt skremmende og ikke ha de samme sikre økonomiske rammene som før. Et jag etter å få snøballen til å rulle har begynt, og det er ikke til å stikke under en stol at jeg er den av oss som er mest nervøs for fremtiden. Å være sin egen sjef har mange positive sider, men også en del baksider. Samtidig føler jeg meg både stolt og inspirert over Vegard som vil satse alt på foto og video, og gi drømmen sin en real sjanse. Det fortjener enhver stor drøm, og enhver stor drømmer.

Så nå kan jeg ikke gjøre annet enn å heie på Vegard og hans drøm, og forsøke å støtte og bistå med det jeg kan. De siste dagene har vi derfor jobbet intenst med å planlegge fremtiden (så godt det lar jeg gjøre) og samle sammen en portefølje. Så nå må dere gjerne besøk Vegard sin nye hjemmeside www.vegardstien.no

Hvis noen har tips til anbud eller kjenner til bedrifter eller privatpersoner som har behov for foto eller video (trenger ikke være i Tromsø), setter Vegard pris på det.

Vi høres igjen snart!

Me

Flere artikler