frida xiang

Tid for påske

1
.
04
.
2021

I dag er det offisielt påske, og det er faktisk første gang på flere uker at både Vegard og jeg har kunnet ta fri samtidig. Planen var egentlig å reise hjem til Bodø, men på grunn av vedvarende høye smittetall, besluttet vi å kansellere. Til min stor fortvilelse så klart. Vi hadde jo mange morsomme planer som nå går rett i vasken.

Jaja, vi har hvert fall mulighet til å ta igjen litt tapt tid til redigering og videoklipping. Vi har som mål å få produsert et par nye vlogger. Også skal vi faktisk få nettbutikken vår på nett. Vegard har bestilt inn 200 (!!!) stk pappruller / posthylser. Dere vet sånne tuber som man kan sende plakater i. Ikke fordi vi forventer å selge 200 plakater altså, men fordi det var langt billigere å bestille 200 vs 30. Så da sa økonomen i meg at det var greit. Hehe.

Ellers tenkte vi å komme oss litt mer ut de neste dagene, selv om det er meldt e-l-e-n-d-i-g vær fremover. Typisk! Legger ved noen bilder fra hvor deilig påsken var i 2019, da det verken var lockdown eller høye smittetall:

Påsken 2019 ble tilbragt på hytta.
Vegard i full gang med å bære ved.
Smiler stort for påskeferien i 2019.
Meg i mamma sine solbriller.

Vi kan vel alle være enige om at regn og sørpe ikke kan måle seg med dette? Krysser fingrene for at forholdene blir litt bedre i 2022! Vi snakkes.

Me

Flere artikler