Contact
Created
Frida xiang Årsandøy
67.280° N, 14.405° E
Bodø, Norway

Tidlig start på 17.mai

17
.
05
.
2020

Gratulerer med dagen alle sammen! For en fin dag det har vært. Vegard og jeg startet dagen med å traske oss oppover til Fjellheisen kl 00.15 i dag for å ta bilder (av meg i bunad). Og ja, ideen høres veldig fin og Instagramvennlig ut, men jeg må innrømme at det var både iskaldt og tungt å bære på alt utstyret som skulle være med. I tillegg var det jo ikke like enkelt å skifte til bunad med søljer og mansjettknapper, bunadssko og sjal midt ute på fjellet. Det skulle senere (heldigvis) vise seg at alt strevet var verdt det, for jeg ble så fornøyd med resultatet!

Bortsett fra bildeseansen vår på morgenkvisten, har vi brukt resten av dagen til å ta igjen litt tapt søvn, besøke familien til Vegard, spise god mat, drikke brus og spise superchips - så det passet meg perfekt. Hvordan var din nasjonaldag?

Me

Flere artikler