frida xiang

Time out

17
.
02
.
2018

De siste fire ukene har jeg for det meste vært på reisefot. Først dro jeg en tur til Oslo, så Bodø, Bergen, og nå er jeg tilbake i Bodø igjen. Her skal jeg være i noen dager før jeg reiser nordover til Tromsø. Jeg er rett og slett litt sliten, og kjenner at det skal bli deilig å bare være hjemme. Så jeg har ingen andre planer enn å være med mennesker som får meg til å le og smile. Og så klart spise masse god mat (som jeg ikke trenger å lage selv HEHE). Kanskje tar jeg meg et lang varmt bad også.Kort tilbakeblikk til vakre Bergen og Tromsø:

Colourful houses reflected in water
Aerial of Tromsø city

Til dere som følger meg på Instagram, så vet dere at jeg har vært mye flinkere til å oppdatere der enn her. Planen er jo imidlertid å legge ned litt innsats her også. Har allerede fått påpekt at jeg ikke har redigert bilder som ble tatt i januar, og at det er på tide å gjøre noe med det (!!!).

Travel

Flere artikler