frida xiang

Tromsø sommer

22
.
07
.
2018

Min første sommer i en annen by enn Bodø... Litt trist og ikke være hjemme med familien min, møte venninnene mine som er hjemme i ferien, og bli omfavnet av 1 stk megaglad hund hver gang jeg kommer inn døra. I Tromsø kommer jeg bare "hjem" til en tom hybel, som jeg faktisk ble låst ute fra her om dagen. Batteriet til låsen hadde visst tatt kvelden...Det ordnet seg for meg etter hvert altså, men det er jo ikke akkurat ei låst dør du ønsker å møte klokka tolv på natta. Spesielt ikke etter en lang dag på jobb.MEN et par små hakk i plata får jeg vel akseptere. Sommeren har jo vært så bra ellers! Dette er blant annet meg på jobb - smilende - som nettopp hadde vært med på å ta noen kule bilder til en resturant nede i byen. Disse bildene skal jeg også dele med dere etter hvert, for dette prosjektet er jeg veldig stolt av. Igjen er det min flinke kollega Vegard som har tatt bildene av meg.

Girl wearing white, blue and red t-shirt smiling at a restaurant
Girl smiling at a restaurant
Girl wearing levis clothes

Dette er forresten Vegard - som omsider måtte godta at bordet har snudd. Nå er plutselig er han som må være foran kamera. Vet ikke helt hva han misforsto med "oppfør deg naturlig", men det er kanskje ikke naturlig for en fotograf å være foran kamera heller.

Man looking at flowers at Sommarøy
Man touching the mountain Håja in Sommarøy

Ellers kan jeg jo meddele at det har blitt en del sene kvelder - for å fotografere midnattsola. Litt magisk å se hver gang! Også blir jo hjemlengselen litt mindre. Jeg hadde jo mest sannsynlig  ute i busk og jaktet på det samme motivet om jeg var hjemme i Bodø.

Red sunset in Grøtfjord

Vi snakkes!

Me

Flere artikler