frida xiang

Vlog: Frida og Vegard samler voksenpoeng

10
.
05
.
2020

Hei, og god kveld!

I dag kan jeg endelig dele min første vlog med dere. Vegard og jeg tok et skippertak, så nå er det på tide å trappe opp og få ferdig nettbutikken vår også. Vi får se hvor lang tid det tar, men forhåpentligvis får vi fikset det meste denne måneden slik at vi kan ha alt klart til i juni. Vi har jo hatt nettbutikken i tankene ganske lenge nå (snart ett år), men alt tok plutselig mye lengre tid når vi bestemte oss å gå bort i fra Wordpress-plattformen - da måtte jeg re-designe nettbutikken igjen. Jaja, den er hvert fall på vei!

I mellomtiden håper jeg dere liker vloggen, vi har vel filmet i et halvt år nå, så det er litt rart å se alt komprimert til bare 13 minutter.

Glem heller ikke å følge Youtube-kanalen vår her. Det er der vi kommer til å laste opp flere videoer etter hvert med forskjellige tema. Enjoy!

Vlog

Flere artikler